Що нового?

Придбаний [AST-production] реалізатор мрії

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1519 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 92.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Бульдозер на стероїдах, що прибирає всі можливі заважають вторинні вигоди, будь-які внутрішні заборони і установки на всіх підсвідомих рівнях, що не дозволяють вам прийти до своєї мрії!
Програма діє частково за принципом однойменного скейпінгу, при якому практик опрацьовує абсолютно все, що він думає, боїться або очікує від реалізації своєї мрії. В результаті такої підсвідомої розчищення між людиною і його бажанням не залишається практично нічого, що дозволяє людині навіть зі слабкою силою наміри найкоротшим і легким способам втілити в життя своє бажання.
Витяги з відгуків:
"Чесно кажучи, не очікували великого ефекту від прослуховування програми, тому, почасти заради жарту загадала "поцілунок під дощем". А оскільки хлопця у мене на той момент не була, стало ще цікавіше стежити за розвитком ситуації! Сталося те, чого я не очікувала-бажання збулася! Я знайшла кохану людину, і тепер має намір створити з ним сім'ю. Адже з цією програмою шанси ні те, що він зробить мені пропозицію, багаторазово підвищуються!.."
"Вперше за 4 роки я сплю спокійним сном' завдяки програмі, менш ніж за два з половиною місяці примудрився розрахувався боргами і закрити кредит! На досягнутому зупинятися на збирати, тепер я маю намір досягти повної фінансової незалежності..."
"Ще зі студентських років марила про поїздку в Лондон - батьківщину Гаррі Поттера... Навіть намагалися збирати гроші на поїздку. Але з дорослішанням сміливість моя поменшала, а сумнівів з кожним роком все більше і більше: перельоти стали дорожче, однієї в чужій країні небезпечно, та й взагалі, куди я смикаюся, мені ж нареченого вже шукати треба, стати розсудливим і забути про дурні мрії. Однак після прослуховування аудіо програми я знову загорілися цією ідеєю! На цьому все тільки почалася' несподівано пішла низка замовивши, звідкись з'явилися нові замовники... Підприємство, на якому я працювала до відходу на фріланс, зв'язалася зі мною з проханням приїхати і забрати "неофіційну премію", і в той же день я натрапила поглядом на рекламу акції авіакомпанії на прямі рейси в Лондон! Ще два тижні і моя мрія втілилася в життя найкращим чином!.."
https://privatelink.de/?https://ast-production.ru/реализатор-мечты-(аудиоверсия).html

Угорі