Що нового?

Придбаний [[AstNova] втілення бажань по-жіночому

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1030 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 53.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Грошей вистачає тільки на виживання, а на свої хотілки їх немає, як би я не намагалася заробляти. Що я роблю не так?

питання від клієнтки
грошей вистачає тільки на виживання, а на свої забаганки їх немає, як би я не старалася заробляти. Що я роблю не так?
відповідь:
Гроші по-жіночому-це гроші на хотілки. Тобто це гроші, які приходять без важкої праці, просто так. У буквальному сенсі.

Для багатьох жінок це звучить як щось незрозуміле і нереальне. Але вам так здається тільки тому, що ваша підсвідомість не навчено цьому (точніше, воно забуло, як це робити). Більш того, ви підсвідомо поки ще не можете визнати, що "хотіти – це добре і правильно" для жінки, і що жінка має повне право отримувати від життя масу кайфу і задоволень.

Як наслідок, ви навіть не допускаєте існування у Вашому житті таких можливостей отримання грошей. І навіть якщо такі гроші випадково з'являються, ви витрачаєте їх на дітей і сім'ю, оскільки, витрачаючи на себе в першу чергу, ви відчуваєте почуття провини.

Улюблений приклад-моя знайома, кілька років сиділа з двома дітьми не виходячи з дому і мовчки терпіла зради чоловіка-даішника. Я бачив в ній потенціал і не пригнічені в глибини підсвідомості риси жіночого мислення, і знав, що будь вона без чоловіка, вона не пропаде ні в якому разі. В один прекрасний день вона з дітьми втекла від чоловіка, змирившись з тим, що доведеться тепер жити у матері в тісній однушке. Але не минуло й півроку, як я дізнався, що у неї тепер бізнес, пов'язаний з логістикою. Вона відправляла вантажі в різні кінці нашої країни. Ще через рік вона попросила мене супроводити її на зустріч з колишнім, щоб той не надумав якось натиснути або налякати її. Уявіть собі його здивування, коли він, рік не бачив матір своїх дітей, жодного разу не працювала в житті, бачить її виходить з власного Ленд Крузера і кидає йому на стіл документи на розлучення!

Виграші, премії, бонуси, подарунки, спадок, приємні несподіванки – є безліч шляхів отримання грошей просто так. І у таких жінок, як моя знайома, це не є якимось дивом або везінням. У неї це діє на автоматі. І в бізнесі, і у втіленні власних хотілок.

Як Ви знаєте, принцип поведінки вашої підсвідомості гранично простий: уникати всього небезпечного і здатного доставити вам біль і дискомфорт, і прагнути до всього того, що принесе вам насолоду і просто кайф. Даний аудіонастрой допоможе вам перенести ваші хотілки в категорію насолоди і кайфу. Вашій підсвідомості все одно, яким шляхом направити вас до бажаного – підвищити зарплату, знайти для вас нових клієнтів, передати подарунок через чоловіка або партнера по бізнесу, підкинути грошей... головне для вашої підсвідомості – знати, що ви отримаєте тільки хороші емоції від володіння черговою бажаною річчю, а не внутрішній дискомфорт, докори сумління і підступне почуття провини.

Використовуйте цей аудіонастрой, щоб навчитися правильно втілювати в життя свої жіночі бажання, без важкої праці і тільки з задоволенням!
https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/voploshhenie-zhelanij-po-zhenski/

Угорі