Курс складається з 10 вебінарів по 1,5 астрономічних години кожен.
даний курс був розроблений Юлією Вястра для слухачів астрологічного центру СОТІС.
- ви б хотіли знати заздалегідь, що і де у вас може захворіти?
- знати, щоб запобігти цьому захворюванню?
- а як вам ідея зберігати прекрасне здоров'я і фігуру без виснажливих дієт, і тренувань в спортзалі?
- і до чого тут взагалі Астрологія?
- чи може Астрологія допомогти звичайній людині в справі збереження здоров'я і запобігання захворювань?
- чи можна використовувати практично безмежні можливості астрології, не занурюючись туди професійно?
Практика і статистика астрології описують нам випадки, коли лікарі не можуть поставити точний діагноз - а ось астролог дуже швидко може знайти корінь проблеми. І раз ми можемо заздалегідь бачити - що в організмі буде нас турбувати - значить, ми заздалегідь можемо вжити заходів і запобігти цим проблемам. Адже на 66% наше здоров'я залежить від нашого способу життя і харчування і тільки на 33% - від нашої генетики.
І це стосується не тільки хронічних хвороб, але так само і інфекційних - схильність до небезпечних захворювань і ймовірність захворіти, коли навколо епідемія - все це вже закладено на рівні нашої початкової програми, яку ми отримуємо в момент народження. Так чому б не скористатися можливостями медичної астрології і не прочитати заздалегідь те, що написано в книзі нашої долі про здоров'я?
даний курс розроблений:
- для людей, зовсім ще не знайомих з астрологією
- для астрологів-аматорів, які хочуть розширити свої астрологічні пізнання
- для початківців астрологів, яким цікава тема медичної астрології
програма курсу:
- Здоров'я від природи-міцне або слабке?
- астрологічні принципи та їх відповідність органам і системам організму.
- благодійники і шкідники - звідки чекати проблем і де шукати допомогу?
- вибір днів для операцій і медичних процедур.
- Розрахунок і аналіз загальної формули хвороби і формули небезпеки.
- фактори захищеності в долі.
- Прогноз настання хвороби.
- хвороба, як процес.
- Астродиетология.
- Натуропатія для швидкого зцілення.
- отримайте важливий інструмент для діагностики та прогнозування хвороб.
- Навчіться працювати в програмі Зет.
- освоїте "азбуку" астрологічної мови на своїй власній карті.
- розберетеся, як функціонують системи нашого організму.
- вивчіть алгоритми аналізу карти.
- ознайомитеся з правилами довгого і здорового життя.
- зрозумієте, чи треба вам вивчати астрологію професійно.
Юлія Вястра
Викладач Інституту тибетської астрології і медицини, астролог з багаторічним досвідом консультування, досліджень і викладання астрології. Астрологією почала займатися в 1989 році і як основний напрямок вибрала для себе школу С.в. Шестопалова. Вже через кілька років стала успішним консультантом і викладачем класичної західної астрології. У період з 1995 по 2008 рік активно співпрацювала з різними ЗМІ, де друкувала свої прогнози і статті. На початку 2000-х рр. зацікавилася практикою фен-шуй та іншими китайськими традиціями, що згодом вилилися в глибоке вивчення китайської астрології (школа професора Манфреда Кубні) і китайської медицини (школа Пітера ван Кервеля). З 2008 по 2013 рік жила в Індії, де займалася дослідженням питань культурологічного характеру. З 2015 року викладає в ІТАМ курси китайської астрології Ба-Цзи і Ци Мень Дун Цзя.
https://privatelink.de/?http://astrosotis.ru/meropriyatiya/azbuka-medicinskoj-astrologii