Що нового?

Придбаний [Атлантида] флеш-артефакт Щит Нептуна

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85323

[Атлантида] флеш-артефакт Щит Нептуна
09 флеш-артефакт Щит Нептуна

Егрегор бога морів. Магія Води. Бойова Магія. Пасивний захист.
Зсув по воді, взаємодія з Суперсвідомістю-Духом Моря-Нептуном-Посейдоном.
Гармонізація і вирівнювання тонких тел.
Захист від негативних подій за всіма рівнями.
Для використання запишіть архів на флешку і носите як талісман.
Архів не розпаковувати!

Егрегор бога морів. Магія Води. Бойова Магія. Пасивний захист.
Артикул: ВА1. 1061.М
Категорії: завантажувані, Флешки-артефакти

звіти Щит Нептуна
18.08.2021

Першим ефектом був поступовий глибокий зсув по воді-стан гальмування свідомості і його занурення в енергетичний обсяг, що нагадує по відчуттях воду.
Після цього я, як точка свідомості, відчув себе виділеної краплею, що знаходиться в обсязі світового океану – і далі продовжилося занурення в стихію води за рахунок впливу цього величезного водного обсягу.
Поступово, за рахунок взаємодії з океаном, почала збільшуватися щільність моїх ментальних тіл.і на тлі цього – у міру посилення мого ментала – цей обсяг світового океану почав мною сприйматися як якесь божественне Суперсознание – Суперразум або Дух Моря.
Візуалізація його була неоднозначною і змінювалася – від звичних образів типу Нептуна або Посейдона, до більш екзотичних і дивних типу гігантської рибини або гігантського Кракена. І ось цей образ Бога у вигляді Кракена, який своєю свідомістю як щупальцями охоплює весь обсяг світового океану, виявився найстійкішим і потужним. А всі інші види сприймалися як тіні або відображення, які він створює для візуалізації в свідомостях людей.
Я спробував розчинитися в цьому стані контакту з цим Духом Моря, але розчинення у мене не вийшло. Зате вийшов ментальний контакт з цим Духом, який йшов за принципом спілкування господаря зі своїм дрібним домашнім вихованцем – тобто він зі мною дуже доброзичливо спілкувався, але перебуваючи на свідомо недосяжною більш високій сходинці.
Тоді я вирішив просто віддатися на волю спокійному рівному взаємодії з ним-з внутрішнім настроєм на те, що це свідомість і пов'язаний з ним величезний біоценоз моря самі виберуть оптимальний спосіб нашої взаємодії.
І така взаємодія пішла на декількох рівнях:
на рівні тіла пішов ефект гармонізації і вирівнювання - як ніби за рахунок розчинення моїх низькочастотних тіл в обсязі біоценозу моря почали виправлятися накопичені в тілі помилки і пішло якесь лікування,
на рівні тіла Анахати виникло відчуття щільного водяного "міхура", яке оточувало мене і створювало якусь захисну екранування, від зовнішніх несприятливих впливів,
на рівні менталу це виглядало як захист і заступництво цього величезного свідомості водного Божества.
І тоге я відчув себе закритим від негативних впливів по всі рівнями.
Цей стан був настільки приємним і комфортним, що не хотілося з нього виходити.
https://privatelink.de/?https://shop-atlantis.org/product/flesh-artefakt-shhit-neptuna

Угорі