Що нового?

Придбаний [Атлантида] системи внутрішнього сервісу. Базові пакети. Оболонка

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85361

[Атлантида] системи внутрішнього сервісу. Базові пакети. Оболонка (Апполіс, Лавка товари в дорогу)
1. Системи внутрішнього сервісу. Базові пакети. Оболонка
Формат:
  • презентація ppt (1,24 ГБ)
  • відео mp4 (2,48 ГБ)
  • Відео для мобільних mp4 (1,13 ГБ)
Артикул: ВЗ1.151.
Категорія: Відеосистеми Внутр. Сервісу

Відеосистема 1. Системи внутрішнього сервісу. Базові пакети. Оболонка.
Основна базова система для роботи з внутрішнім сервісом

Д. Романюта

1 База асурів (база Атлантида)
Реально відбувається захоплення свідомості і створення ментального каналу зв'язку до бази атлантів.
Після першого перегляду було відчуття зачеплення саме за зовнішню по відношенню до землі Базу (типу "Торвілл") – так як цьому сприяє сам відеоряд. Причому зачеплення було саме в цілому – як за велику ментальну структуру орбітальної станції, яка існує і функціонує в теперішньому часі.
Після другого перегляду і концентрації на "буквах" заклинань всередині відеоряду зачеплення стало щільніше і виник вже часовий канал до бази Атлантиди в минулому – не як до орбітальної станції, а як до якоїсь структурі типу інституту всередині самої цивілізації Атлантиди.
При цьому відразу ж виник контакт з Диспетчером бази у вигляді дівчини, який захопив мою свідомість і закріпив утворився канал зв'язку до інформаційної структури бази (відчуття було таке як ніби штекер дуже щільно вставили в гніздо) – і з'явилася жорстка стійка комутація з базою.

2 База Ванів
Перше-Музика цього маршу, звичайно, здорово додає ефективності.
Відразу з першого перегляду з'явилося сильне зачеплення за егрегор марсіанської цивілізації. Сам цей канал ніс в собі дуже щільну і жорстку енергію рунічного егрегора.
Потім з'явилося відчуття зачеплення саме за саму Базу Ванів – якусь структуру типу великої станції, яка знаходиться всередині ментального тіла Марса, але не самій планеті — щось типу орбітального супутника, але кулястої форми.
При фіксації на виниклому каналі зв'язку з'явилося відчуття того, що дана База Ванів є частиною інформаційної структури егрегора дерева Іггдрасіль – а саме області Ванахейма.
Потім проявився контакт з Диспетчером бази чоловічої статі, який виглядав як типовий Рудоволосий світлоокий Ван з великою кількістю якихось чіпів і імплантів в тілі, через які він був зав'язаний на інформаційну структуру бази.
І цей Диспетчер створив для мене дуже щільне кріплення за основу, що було дуже відчутно, оскільки точка фіксації була далекою і зовнішньою по відношенню до землі – і це сильно відчувалося.

3 База Лімурійці
Відразу відбулося занурення в Древній стан планети Земля і сам егрегор тієї землі, в якій немає ще привнесених параметрів штучних Рас Йотунів.
Відчуття дуже чисте і приємне – з дуже великим переважанням в егрегор стихії життя, причому в якомусь такому своїй якості, якого зараз в цій стихії дуже мало. І відчуття це було надзвичайно приємне.
Потім я відчув саму стикування своєї свідомості з базою Лімурії, яку я сприйняв як якесь "живе місто" — частково підземний, частково надземний – як якийсь дуже розумний біоценоз, природним чином пов'язаний з усією планетою і самою цивілізацією Лімурії.
Потім з'явився контакт з Диспетчером цієї бази, який виглядав дивно і неоднозначно. Таке враження, що це був якийсь конструктор форм, велика частина яких була абсолютно не антропоморфної і дивною. Він в собі ніс як би одночасно форми і Гаруд, і Нагов, і Ракшасов і інших негуманоїдних Рас. Але в підсумку він, мабуть, підлаштувався під моє сприйняття і далі я його сприймав у вигляді якогось стародавнього індіанського жерця, схожого на темношкірого Інка або ацтека.
Контакт з ним був дуже м'який, приємний і обволікаючий. Відчуття при цьому було таке, як якщо б у мене були тонкі стебла типу ліан, які він м'яко вплів в живу структуру своєї бази – так що в підсумку я себе відчув гармонійно вписаним в егрегор живий Стародавньої Землі.
https://privatelink.de/?https://shop-atlantis.org/product/vs1-sistemy-vnutrennego-servisa

Угорі