у кожної жінки є внутрішній ресурс і можливість впливати на результат своїх пологів, майбутнє здоров'я і життя дитини!
ви отримаєте: матеріали курсу - проведи вагітність розсудливо, а пологи-природно, м'яко і без болю!
для кого курс: для вагітних в перший раз і для досвідчених мам
Для вперше вагітних на будь-якому терміні
Моя місія і мета-передавати жінкам по всьому світу свої знання і досвід, як бути здоровими в вагітність, народжувати легко і з задоволенням і стати щасливими в материнстві. Так на нашій землі стане набагато більше щасливих батьків, дітей і сімей!
ви отримаєте: матеріали курсу - проведи вагітність розсудливо, а пологи-природно, м'яко і без болю!
для кого курс: для вагітних в перший раз і для досвідчених мам
Для вперше вагітних на будь-якому терміні
- хто хоче отримати повну картину про те, як провести вагітність і пологи природно;
- хто хоче народити без болю і втручань лікарів;
- хто планує пологи в пологовому будинку, в центрі природних пологів, вдома і навіть в полі;
- хто хоче впоратися з болем у спині і тілі під час вагітності, дізнатися, як підготувати тіло;
- хто хоче поліпшити показники аналізів, фізичний та енергетичний стан;
- хто хоче позбутися токсикозу.
- хто має досвід пологів в пологовому будинку і хоче провести другу або третю вагітність і пологи більш природно і без болю;
- хто хоче народити природно і м'яко після кесаревого розтину;
- хто хоче навчитися народжувати безболісно;
- хто планує пологи в пологовому будинку, в центрі природних пологів, вдома і навіть в полі;
- хто мав негативний досвід втручання лікарів і хоче навчитися грамотно вибирати пологовий будинок і спілкуватися з лікарями, а найголовніше, брати відповідальність в свої руки і ефективно готуватися до пологів.
- хто хоче заздалегідь продумати всі аспекти і підготуватися до природних пологів;
- хто готується до м'яких і безболісних пологів;
- хто відчуває хвилювання перед вагітністю, пологами або перед майбутнім материнством;
- хто має питання з жіночим здоров'ям або проблеми із зачаттям дитини і хоче поліпшити показники здоров'я;
- хто хоче поліпшити показники аналізів, фізичний і енергетичний стан перед зачаттям.
- План підготовки до природних пологів
- отримайте чітку покрокову програму підготовки тіла, свідомості і підсвідомості до м'яких, природних і безболісних пологів;
- вивчіть техніки знеболювання відчуттів під час пологів;
- отримайте інструменти для проживання сутичок і потуг комфортно і навіть приємно.
- інструменти для здорової вагітності
- придбаєте практики і знання для здорової роботи організму в вагітність;
- освоїте методи заповнення внутрішнього ресурсу і енергії в період вагітності;
- Вивчіть основи натуропатії, які допоможуть підтримати здоров'я і поліпшити аналізи в вагітність за допомогою трав і природних компонентів;
- отримайте знання для щоденної підтримки здоров'я в умовах міста.
- розуміння фізіології пологів
- дізнаєтеся, як тіло працює під час пологів і як поліпшити цей процес;
- зрозумієте, як багатьом мамам вдалося народити приємно і навіть з оргазмом;
- розвієте страхи і міфи і отримаєте впевненість в собі і своїх можливостях.
- техніки знеболювання відчуттів під час пологів
- отримайте 10 ступенів занурення всередину себе і розслаблення;
- навчіться впливати на процеси в тілі і управляти ними;
- навчіться конвертувати відчуття в приємні;
- отримайте медитацію знеболювання відчуттів під час пологів.
- права породіллі в пологовому будинку
- дізнаєтеся, як знайти хороший пологовий будинок;
- навчіться правильно спілкуватися з лікарями;
- навчіться правильно розмовляти з акушеркою і лікарем під час пологів, щоб уникнути маніпуляцій;
- дізнаєтеся про свої права в вагітність, під час пологів і після пологів.
- післяпологове відновлення та досвід материнства
- отримайте знання про перші секунди після пологів, які збережуть здоров'я вам і вашій дитині;
- вивчіть важливі основи грудного вигодовування та догляду за немовлям;
- дізнаєтеся, як правильно відновлюватися після пологів
https://auma.info/mamabirth
Останнє редагування модератором: