Що нового?

Придбаний Базовий курс Джйотіш (Дмитро Солнцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 1 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.6 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
якщо ви зацікавилися ведичної астрологією (Джйотіш), задалися питаннями: "у чому її відмінність від широко відомої, Західної?", "Як Планети можуть вплинути на моє життя?", "Хто я?", "Визначена мені доля і чи можу я щось в ній змінити?", і т. д. значить, прийшов час зануритися в цей дивовижний і древній світ ведичної культури, яка зберігає знання вже багато тисяч років і отримати відповіді на свої питання. Коли Веди порівнюють з будовою людини, Джйотіш описують як "око Вед", тобто це божественний" інструмент", який дозволяє нам бачити минуле і майбутнє, розуміти причини і їх наслідки.
в 90х, у віці 15 років, почав вивчати астрологію. У нульових вивчав тибетську астрологію, медицину, геомантію в ІТАМ (Інституті тибетської астрології та медицини). По теперішній час, - співробітник і ведучий деяких курсів в ІТАМ. В середині нульових, під час проживання в Індії, захопився джйотішем. Пройшов курси провідних індійських астрологів: К. Н. Рао, Д.Бісаріа, м. Боні, Н.Х. Сахасрабуддхе. На даний момент освоїв системи Ріші Парашари, Джайміні, астрологію таджака. У роботі використовує великий інструментарій Даша-систем, річний астрології (варшапхал), астрології питання (прашна), транзити (гочара) і т. д. Автор сайту lagna.ru і розробник спільно з А.Хосмо тибетського календаря, а також сервісу "тибетський гороскоп" та інших мережевих проектів з астрології, філософії та східної культури.
для кого призначений цей курс
Базовий курс розрахований як для тих, хто має початкові уявлення про астрологію (Західної або східної), так і для зовсім "новачків", які починають вивчати цю науку з нуля. Якщо вам потрібні знання, то це для вас
Що дає вам вивчення Базового курсу?
  • на цьому курсі Ви отримаєте базові (основоположні) знання системи Джйотіш (ведичної астрології) школи Ріші Парашари, як вони викладені в Бріхат Парашара Хора Шастрі;
  • ви познайомитеся з ведичної космологією і міфологічними сюжетами на яких вона заснована;
  • Поглибіть розуміння дії планет через осмислення відповідних ведичних міфів;
  • отримайте знання значень будинків гороскопу;
  • придбаєте вміння будувати свій гороскоп в Південній/Північній системі за допомогою комп'ютерних програм, а також налаштовувати ці програми і правильно вводити вихідні дані;
  • зможете орієнтуватися в астрономічних закономірностях, використовуваних в астрології, а також ви отримаєте базові принципи по їх інтерпретації;
  • вивчіть основні йоги (комбінації), які показують успіх, багатство, проблеми і т.п. в гороскопі.
  • Навчіться будувати і розглядати дробові карти (варги), які дозволяють детально розглянути основні області життя;
  • ви зможете розрахувати і осмислити дію планетних періодів, а також, освоїти прийоми їх трактування;
  • А також вас чекає застосування і закріплення отриманих знань на практиці;
  • і багато іншого!
Повна програма Базового курсу Джйотіш (ведичної астрології),
I ступінь 10 уроків
Заняття 1. Коротко про астрологію, про те, що таке час і простір, їх персоніфікація - Калапуруша. Особистість астролога і принцип "кала-деша-патра". Порівняння індійської астрології з тибетської, китайської та Західної (грецької, римської, арабської). Розділи і підрозділи джйотіша, його школи. Духовні аспекти індійської астрології: Веди, традиція, міфи.
Заняття 2. Ведичні уявлення про устрій світу, - міфологічні та астрономічні основи. Гороскоп-карта неба.
Складові гороскопу: знаки зодіаку, планети (план, рівень), будинки, накшатри та інше.
Структура Зодіаку і його відображення.
Заняття 3 і 4. Значення планет через осмислення ведичних міфів. Планети як караки (показники) різних аспектів нашого життя. Принцип карака бхава наша.
Заняття 5. Природний і функціональний статус планет, його визначення і значення.
Заняття 6. Сила і слабкість планет, їх особливі стани: спалення, ретроградність, авастхі і т.п. Зв'язку між планетами через аспекти і управління.
Заняття 7. Основні значення будинків гороскопу, їх класифікація, угруповання і комбінації (йоги). Принцип "будинок від будинку". Сила і слабкість будинку. Аштакаварга.
Заняття 8. Йоги (комбінації) загальні і спеціальні. Раджа-йоги (соціальний статус, успіх), джнана-йоги (знання), аріштха-йоги (невдачі, страждання), дхана-йоги (багатство), даріда-йоги (бідність) і т. д.
Дробові карти (варги) - докладне вивчення основних областей життя. Загальні правила їх інтерпретації.
Заняття 9. Системи планетних періодів ( Даші) - прогнозування часу подій. Вімшоттарі-даша і Йогіні-даша. Прийоми трактування планетних періодів.
Заняття 10. Синтез. Як визначити обіцянку гороскопу і час їх реалізації, - вивчимо на прикладах. Етика астролога і етика передбачень
Звичайно, ви можете нічого не зробити і тоді... - нічого суттєвого не станеться.
Також ви можете піти моїм шляхом і вивчити Джйотиш з рук носіїв традиції, таких як К. Н. Рав, М. Боні, Д. Бисария, доктор Н.Х. Сахасрабуддхе, доктор Б. В. Раман і багатьох інших, на що може знадобитися кілька років... Це безцінні знання, особливо, коли для них є база, хоча б у вигляді знань в області західної класичної астрології. Я буду тільки вітати це!
Але, ви можете вже зараз отримати покроковий і адаптований для західного мислення курс індійської астрології, в який я вклав весь свій досвід і знання. Вирішуйте!
https://privatelink.de/?http://lagna.ru/obuchenie/1.htm

Угорі