Переглянути вкладення 27788
Прошу не плутати його з іншими Гугл хмарами!
просто оплатили раз і все. Немає щомісячних оплат. Оплата разова!
- Це новий аккаунт (не підв'язується до вашого аккаунту, видаю новий логін і пароль)
- Ця хмара бачить програма AirExplorer (так ви можеет підв'язати туди свою хмару і працювати через цю програму, ті хмари, що підв'язувалися до ваших акаунтів так не могли)
- Більше не потрібно стискати файли в RAR архів, щоб поділитися посиланням (тепер ви просто завантажуєте файли папкою, без стиснення, в ній може бути багато інших папок і поділитися посиланням)
- При вході попросить ввести логін і пароль і тут же його змінити.
- Так само ви отримаєте програму для управління хмарою, так як робота через браузер не дуже зручна затія.
- Довічний доступ
- у комплекті буде лежати назва браузера, завдяки якому ваша завантаження файлів буде швидше, ніж наприклад на Яндекс браузері (Я не знаю в чому прикол, але реально в тому браузері, що Ви отримаєте, все просто літає! Він безкоштовний, просто про його назві мало хто знає!)
Використовуйте хмару для різних цілей, але не забувайте про копії своїх файлів і на іншу хмару. Наприклад я маю рівно таку ж копію на іншому хмарі і не переживаю, якщо раптом будуть санкції або ще що. Так само саме це хмара використовую для передачі файлів різного роду. Свої особисті файли і які мені важливі зберігаю на 2 жорстких дисках, 2-х 32ГБ флешках і 1 копія на Яндекс Диску під паролем.
інші складчини розділу
- Доступ до Puzzle English. Все включено
Воно, 30 вер 2019 - [Smart Reading] нон-фікшн книги в короткому викладі №2. На 2018-2019 рік
Сумовитий кіт, 11 вер 2019 - Безлімітний Google Drive (GSuite) + Хмара OneDrive 5Тб + бажаний логін
cosmos, 8 вер 2019 - TunnelBear VPN Premium на 1 рік (Kashtanka)
Kashtanka, 1 чер 2019 - [KeepSolid] VPN Unlimited Teams plan: lifetime subscription
Bercer, 25 січ 2019
© мої авторські складчини © , OneDrive 5 Тб НАЗАВЖДИ , Облака@mail.ru 100 штук , ✔ нескінченний GoogleDrive. [COLOR=rgb (89, 0, 179)]як оплатити з України?[/COLOR] Індифікація ЯНДЕКСДЕНЬГИ і WebMonye і ківі і Payeer
Kashtanka,
goto/post?id=847122#post-847122