ВigMoney University 10.0 [Евгений Черняк, Наталия Шмигельская, Маргулан Сейсембай]
ГОЛОВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Ви побудували чіткий план дій для розвитку бізнесу на найближчі 2 роки
ЯКІ ЗАВДАННЯ ВИ ВИРІШУЄТЕ ЩОТИЖНЯ
01. Бізнес-процеси
Ви розробили бізнес-модель вашого продукту, склали екшн-план по її висуненню на ринок і поставили цілі на впровадження. Вже через тиждень-зробили фінальний план запуску продукту і визначили, які для цього потрібні ресурси.
02. Стратегічне планування
Ви написали план стратегічної сесії і тепер проводите її для своєї компанії. Це допомагає розробити стратегію на наступний рік, визначити тактичні кроки та оцінити ресурси для їх реалізації. Фінально-аналізуємо результати вашої стратегічної сесії та працюємо над впровадженням змін.
03. Операційне управління
Ви проаналізували організаційну структуру компанії та знайшли точки зростання. За допомогою покрокової інструкції продумали, як ефективно оптимізувати тактичні процеси, щоб перестати гасити пожежі в бізнесі і боротися з вітряками.
04. Робота з командою
Ви сформували особистий список своїх ключових компетенцій як ефективного керівника. Проаналізували процес управління, визначили «вузькі місця» і написали план дій, як зкорегувати ці процеси.
05. Маркетинг-система
Ви проаналізували свою:
06. Структура продажів
Ви проаналізували свій відділ продажів і оцінили, наскільки він зараз ефективний і чи адекватні KPI поставлені перед ним. Знайшли потенційні точки зростання для оптимізації роботи відділу продажів і склали список з 10 ідей, як збільшити продажі.
07. Фінансове планування
Ви зробили фінансову звітність компанії за 3-ма основними формами: PL, Cash Flow, Balance Sheet, щоб зрозуміти, скільки насправді заробляє ваш бізнес. Знайшли "вузькі місця", визначили способи їх ліквідації та розробили екшн-план з ефективного управління фінансами.
08. Юридична безпека
Ви проаналізували юридичну документацію у своєму бізнесі та визначили, які інші документи вам потрібно додати, щоб захистити себе. Продумали і спланували форму організації бізнесу. Розібралися, як організувати партнерство, щоб воно не створювало головний біль вам і вашій команді.
09. Масштабування та франчайзинг
Ви створили прототип своєї франшизи та детальний план її запуску. Або ж, якщо вона вже у вас є, проаналізували «вузькі місця» і розробили екшн-план по впровадженню змін, щоб франшиза працювала коректно.
10. Інвестиція
Ви розібрали принципи і структуру інвестування на прикладі успішних і провальних кейсів. Вивчили типи інвестиційних портфелів і тепер знаєте, як його формувати, прораховувати ризики і вловлювати тренди інвестування.
У BIG MONEY UNIVERSITY ФОКУС НА СПІЛКУВАННІ ПІДПРИЄМЦІВ
Тому що ми з вами знаємо:
ділові зв'язки - як гроші. Тільки краще.
ЯКІ ЦІЛІ ПРИВОДЯТЬ ПІДПРИЄМЦІВ В BIG MONEY UNIVERSITY
Хочу побачити, як можу зараз заробляти більше
Хочу вийти в регіони і на міжнародний ринок
Хочу налаштувати постійний потік клієнтів в Інтернеті
Хочу зрозуміти, як залучити інвестиції в свій бізнес
Хочу систематизувати бізнес-процеси і делегувати завдання
Хочу відкрити новий бізнес і швидко вивести його в прибуток
ВАШІ ВИКЛАДАЧІ-ПРАКТИКУЮЧІ БІЗНЕСМЕНИ
Нішеві експерти і мільярдери зі списку Forbes діляться своїми кейсами і дають покрокові алгоритми дій
Євген ЧЕРНЯК-бізнес-спікер №1 в СНД
Наталія ШМІГЕЛЬСЬКА-засновник холдингу "Асторг", компанії "Укрптахосервіс", ТМ "Фудмама" і ТМ»Готово"
МАРГУЛАН СЕЙСЕМБАЙ-засновник керуючої компанії Seimar Investment Group
Олександр Конотопський-засновник і СЕО Ajax Systems
Микита НАГАТКІН-Founder & CEO IT компанії Digis
Ігор КЛИГА-СЕО Big Money University
Віталій Матвєєв-серійний підприємець, стартап інвестор, бізнес-ментор
Анастасія СОХІНА-засновник SohinaConsulting
ОКСАНА КОВАЛЬ-PR-директор (досвід 15 років)
АРТУР ЛУПАШКО - готельний девелопер
ВАДИМ МАРЦЕНКО-підприємець
МАРИНА Авдєєва - разом з партнерами вивела компанію в ТОП-5 страхових компаній країни, переступивши рівень капіталізації в $30 млн.
ВЛАДИСЛАВ САВЧЕНКО-засновник міжнародної групи IT компаній"Powercode"
Вікторія Тігіпко-засновник і керуючий партнер венчурного фонду TA Ventures
Дмитро ДЕРКАЧ-співвласник мережі кінотеатрів " Планета Кіно»
МИРОСЛАВА КОЗАЧУК-Трендсеттер франчайзингу в Україні
Олексій Тимофєєв-співзасновник інвестиційної компанії Trident Acquisitions Corp.
АРТЕМ БОРОДАТЮК-засновник групи IT-компаній Netpeak Group
Дмитро КОРЧЕВСЬКИЙ-засновник і генеральний директор Комп'ютерної Академії крок
РОМАН МОГИЛЬНИЙ-ex-CEO стартапу Reface
ОЛЕСЬ Тимофєєв-засновник GeniusMarketing
Євген АРТЮХОВ-Адвокат, керуючий партнер Юридичної компанії ASA GROUP
АРТЕМ КОВБЕЛЬ-Аудитор, ASIS, ACFE, ASCP, співзасновник Crowe Erfolg
ДЕНИС КУПРАШ-Партнер консалтингової компанії Global Solutions Group
Ігор МЛЕЧКО-керуючий партнер юридичної компанії ASA GROUP
ГОЛОВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Ви побудували чіткий план дій для розвитку бізнесу на найближчі 2 роки
ЯКІ ЗАВДАННЯ ВИ ВИРІШУЄТЕ ЩОТИЖНЯ
01. Бізнес-процеси
Ви розробили бізнес-модель вашого продукту, склали екшн-план по її висуненню на ринок і поставили цілі на впровадження. Вже через тиждень-зробили фінальний план запуску продукту і визначили, які для цього потрібні ресурси.
02. Стратегічне планування
Ви написали план стратегічної сесії і тепер проводите її для своєї компанії. Це допомагає розробити стратегію на наступний рік, визначити тактичні кроки та оцінити ресурси для їх реалізації. Фінально-аналізуємо результати вашої стратегічної сесії та працюємо над впровадженням змін.
03. Операційне управління
Ви проаналізували організаційну структуру компанії та знайшли точки зростання. За допомогою покрокової інструкції продумали, як ефективно оптимізувати тактичні процеси, щоб перестати гасити пожежі в бізнесі і боротися з вітряками.
04. Робота з командою
Ви сформували особистий список своїх ключових компетенцій як ефективного керівника. Проаналізували процес управління, визначили «вузькі місця» і написали план дій, як зкорегувати ці процеси.
05. Маркетинг-система
Ви проаналізували свою:
- маркетингову стратегію
- стратегію просування в онлайні
- воронку продажів.
06. Структура продажів
Ви проаналізували свій відділ продажів і оцінили, наскільки він зараз ефективний і чи адекватні KPI поставлені перед ним. Знайшли потенційні точки зростання для оптимізації роботи відділу продажів і склали список з 10 ідей, як збільшити продажі.
07. Фінансове планування
Ви зробили фінансову звітність компанії за 3-ма основними формами: PL, Cash Flow, Balance Sheet, щоб зрозуміти, скільки насправді заробляє ваш бізнес. Знайшли "вузькі місця", визначили способи їх ліквідації та розробили екшн-план з ефективного управління фінансами.
08. Юридична безпека
Ви проаналізували юридичну документацію у своєму бізнесі та визначили, які інші документи вам потрібно додати, щоб захистити себе. Продумали і спланували форму організації бізнесу. Розібралися, як організувати партнерство, щоб воно не створювало головний біль вам і вашій команді.
09. Масштабування та франчайзинг
Ви створили прототип своєї франшизи та детальний план її запуску. Або ж, якщо вона вже у вас є, проаналізували «вузькі місця» і розробили екшн-план по впровадженню змін, щоб франшиза працювала коректно.
10. Інвестиція
Ви розібрали принципи і структуру інвестування на прикладі успішних і провальних кейсів. Вивчили типи інвестиційних портфелів і тепер знаєте, як його формувати, прораховувати ризики і вловлювати тренди інвестування.
У BIG MONEY UNIVERSITY ФОКУС НА СПІЛКУВАННІ ПІДПРИЄМЦІВ
Тому що ми з вами знаємо:
ділові зв'язки - як гроші. Тільки краще.
ЯКІ ЦІЛІ ПРИВОДЯТЬ ПІДПРИЄМЦІВ В BIG MONEY UNIVERSITY
Хочу побачити, як можу зараз заробляти більше
Хочу вийти в регіони і на міжнародний ринок
Хочу налаштувати постійний потік клієнтів в Інтернеті
Хочу зрозуміти, як залучити інвестиції в свій бізнес
Хочу систематизувати бізнес-процеси і делегувати завдання
Хочу відкрити новий бізнес і швидко вивести його в прибуток
ВАШІ ВИКЛАДАЧІ-ПРАКТИКУЮЧІ БІЗНЕСМЕНИ
Нішеві експерти і мільярдери зі списку Forbes діляться своїми кейсами і дають покрокові алгоритми дій
Євген ЧЕРНЯК-бізнес-спікер №1 в СНД
Наталія ШМІГЕЛЬСЬКА-засновник холдингу "Асторг", компанії "Укрптахосервіс", ТМ "Фудмама" і ТМ»Готово"
МАРГУЛАН СЕЙСЕМБАЙ-засновник керуючої компанії Seimar Investment Group
Олександр Конотопський-засновник і СЕО Ajax Systems
Микита НАГАТКІН-Founder & CEO IT компанії Digis
Ігор КЛИГА-СЕО Big Money University
Віталій Матвєєв-серійний підприємець, стартап інвестор, бізнес-ментор
Анастасія СОХІНА-засновник SohinaConsulting
ОКСАНА КОВАЛЬ-PR-директор (досвід 15 років)
АРТУР ЛУПАШКО - готельний девелопер
ВАДИМ МАРЦЕНКО-підприємець
МАРИНА Авдєєва - разом з партнерами вивела компанію в ТОП-5 страхових компаній країни, переступивши рівень капіталізації в $30 млн.
ВЛАДИСЛАВ САВЧЕНКО-засновник міжнародної групи IT компаній"Powercode"
Вікторія Тігіпко-засновник і керуючий партнер венчурного фонду TA Ventures
Дмитро ДЕРКАЧ-співвласник мережі кінотеатрів " Планета Кіно»
МИРОСЛАВА КОЗАЧУК-Трендсеттер франчайзингу в Україні
Олексій Тимофєєв-співзасновник інвестиційної компанії Trident Acquisitions Corp.
АРТЕМ БОРОДАТЮК-засновник групи IT-компаній Netpeak Group
Дмитро КОРЧЕВСЬКИЙ-засновник і генеральний директор Комп'ютерної Академії крок
РОМАН МОГИЛЬНИЙ-ex-CEO стартапу Reface
ОЛЕСЬ Тимофєєв-засновник GeniusMarketing
Євген АРТЮХОВ-Адвокат, керуючий партнер Юридичної компанії ASA GROUP
АРТЕМ КОВБЕЛЬ-Аудитор, ASIS, ACFE, ASCP, співзасновник Crowe Erfolg
ДЕНИС КУПРАШ-Партнер консалтингової компанії Global Solutions Group
Ігор МЛЕЧКО-керуючий партнер юридичної компанії ASA GROUP
https://bigmoneyuniversity.com/bmu_a/
https://bigmoneyuniversity.com/bmu_a/ru/
https://bigmoneyuniversity.com/bmu_a/ru/packages/