Тариф "Биохакер космос"21 спікер і 5 хедлайнерів
Биохакинг
Метод превентивної медицини, який покращує всі життєві показники, робить вас здоровішими і продовжує життя. Це системний підхід до Вашого здоров'я!
У вас немає часу розбиратися в безлічі теорій по збереженню молодості? Навчіться керувати своїм здоров'ям і самопочуттям самостійно! Все найважливіше про превентивну медицину від провідних російських та іноземних фахівців — в одній конференції “біохакінг. Еволюція всередині". Хочете зберегти якість життя на довгі роки екологічним і безпечним способом? Використовуйте биохакинг — інструмент майбутнього!
Навчіться керувати метаболічними процесами в своєму організмі. Дізнайтеся, як запобігти захворюванням і навчитися розпізнавати сигнали тіла. Перестаньте боятися раку та генетичної схильності до хвороб. Налаштуйте життєво важливі функції і процеси — харчування, сон, фізичні навантаження. Знайдіть взаємозв'язок між хронічним запаленням та аутоімунними захворюваннями.
Почніть використовувати природні можливості оздоровлення організму. Зрозумійте, як формується мікробіом людини, і чому він впливає на ваше здоров'я та емоційний стан. Підвищте якість життя і зменшіть свій біологічний вік мінімум на 10-12 років. Використовуйте останні досягнення превентивної медицини та системний підхід для збереження здоров'я та підвищення якості життя.
Продажник: