Що нового?

Набір учасників [blackhatworld] як я заробив 9 756 доларів за 30 днів за допомогою Youtube Shorts CPA

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2887 ГРН
Учасників: 1 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.5 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[МЕТОД] ✅ як я заробив 9 756 доларів за 30 днів за допомогою Youtube Shorts CPA ️ ️/повне керівництво

Курс англійською

Ви бачили ці канали, які спамують шорти на YouTube з посиланням на Ютуб останнім часом? Якщо це так, ви, мабуть, подумали, як ці хлопці обходять обмеження на завантаження? Як їх на YouTube, не виявляє? Як це взагалі приносить гроші? Якщо ви задавали собі ці питання, то вам пощастило, тому що я нарешті завершив свій детальний посібник про те, як я заробив 9756 доларів всього за 30 днів на шортах на YouTube.*****
у цьому посібнику ви дізнаєтеся:
  • Що таке короткометражки на YouTube і як з їх допомогою можна заробити гроші
  • Як безпечно створювати сотні роликів на YouTube і управляти ними. канали без виявлення
  • яка ніша найкраще підходить для CPA для короткометражок YouTube
  • Як потрапити в CPA мережу як створити ідеальне сховище контенту
  • де знайти безкоштовні цільові сторінки
  • Які типи відео завантажувати
  • Як поділитися своїм CPA-посиланням, не отримуючи заборонений
  • як автоматизувати завантаження і як обійти обмеження на завантаження (завантажувати 1000 відео в день)
  • просте виправлення, яке можна застосувати, якщо у вас 0 Переглядів
Примітка:
Для використання цього методу потрібні початкові інвестиції приблизно в 140 доларів.

*********************** Чи бачили ви останнім часом ці канали, які спамують короткометражки YouTube з CPA-посиланням по всьому YouTube? Якщо це так, ви, мабуть, подумали:
  • як ці хлопці обходять обмеження на завантаження?
  • Як YouTube не виявляє їх?
  • як це взагалі приносить гроші?
якщо ви задавали собі ці питання, то вам пощастило, тому що я нарешті завершив своє докладне керівництво про те, як я заробив 9 756 доларів всього за 30 днів на короткометражках YouTube.

О, ти мені не віриш? Ось скріншот.
У цьому посібнику ви дізнаєтеся:

• Що таке короткометражки на YouTube і як їх можна використовувати для заробляння грошей
  • Як безпечно створювати та керувати 100 каналами YouTube без виявлення
  • яка ніша найкраще підходить для YouTube shorts CPA
  • Як потрапити в CPA-мережу
  • Як створити ідеальний шафка контенту
  • де знайти безкоштовні цільові сторінки
  • Які типи відео завантажувати
  • Як поділитися своїм CPA-посиланням, не отримавши бана
  • як автоматизувати завантаження і як обійти обмеження на завантаження (завантаження 1000 відео в день)
  • просте рішення, яке можна застосувати, якщо ви отримуєте 0 Переглядів
********** Ціна: 120$
Посилання https://privatelink.de/?https://www.blackhatworld.com/seo/method-how-i-made-9-756-in-30-days-with-youtube-shorts-cpa-a-complete-guide-25-off-bhw-discount.1426028/

Угорі