7 наших кращих ТРАВ'ЯНИХ засобів
при простудних захворюваннях
У міру наближення сезону застуд і грипу я починаю готуватися і вживати заходів, щоб не захворіти. І тоді на допомогу мені приходять ті рецепти, які допомагали і допомагають мені не хворіти. Я звертаюся за допомогою до сильнодіючих трав/продуктів харчування, які подарувала нам Природа.
Використовувати ці чудеса природи куди приємніше, ніж купувати в магазині пляшку дивного штучного рожевого речовини. Ця електронна книга являє собою збірник рецептів, які я використовую в сезон осені та зими, будь це зігріваючий і поживний яблучний суп або пікантний смак вогняного сидру "Осінній сад".
Нехай ці рецепти захищають і зцілюють вас, ваших близьких багато років. Всім Лавандового міцного здоров'я!
Короткий зміст:
при простудних захворюваннях
У міру наближення сезону застуд і грипу я починаю готуватися і вживати заходів, щоб не захворіти. І тоді на допомогу мені приходять ті рецепти, які допомагали і допомагають мені не хворіти. Я звертаюся за допомогою до сильнодіючих трав/продуктів харчування, які подарувала нам Природа.
Використовувати ці чудеса природи куди приємніше, ніж купувати в магазині пляшку дивного штучного рожевого речовини. Ця електронна книга являє собою збірник рецептів, які я використовую в сезон осені та зими, будь це зігріваючий і поживний яблучний суп або пікантний смак вогняного сидру "Осінній сад".
Нехай ці рецепти захищають і зцілюють вас, ваших близьких багато років. Всім Лавандового міцного здоров'я!
Короткий зміст:
- вогненний сидр-популярний домашній лікувальний засіб на основі оцту і трав
- рецепт трав'яного сиропу від кашлю 5 смаків-універсальний засіб, який заспокоює легені і горло, а також скорочує тривалість застуди або грипу
- Рецепт спрею від болю в горлі — прибере біль і направить дію трав туди, де вони найбільше необхідні
- домашній сироп від кашлю - цей сироп ідеальний при кашлі і болю в горлі
- 5 способів боротьби з застудою і грипом за допомогою часнику-п'ять відмінних способів використання сирого часнику, особливо для боротьби з застудою і грипом:
- - суперсильний часниковий хліб (або овочі)
- - часниковий оцет/оксимель
- - Часникова олія
- - часниковий мед
- - Гремолата з петрушки і часнику - смачна італійська приправа до страв з риби, овочів і будь-яких м'ясних страв
- яблучний суп каррі-ідеальний спосіб насолодитися смаком осені та зими і підтримати свою імунну систему
- 2 Рецепти гострого Тодді зі спеціями-теплі, зігріваючі і пестливі зимові напої
https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/travy-pri-prostudnih-zabolevaniyh/