якщо ви працюєте з ефірними маслами і/або гідролатами, ви, безсумнівно, знаєте, що дистиляція рослин в домашніх умовах стала дуже популярною.
Якщо ви заінтриговані перегонкою рослин і починаєте шукати свій перший перегінний куб, у вас виникнуть запитання ... багато питань!
Цей майстер-клас дасть вам можливість отримати відповіді на свої питання, перш ніж вкладати гроші на покупку апарату. Моя мета - дати вам огляд різних видів апаратів для різних цілей, а також розповісти вам про їх плюси і мінуси.
Я хочу, щоб у вас було розуміння того, що є на ринку в наявності, і ви були впевнені, що вибрали перегінний куб, який підходить саме для ваших цілей дистиляції.
Короткий зміст:
6 частин + 3 Чек-листа
Тільки практика і ніякої води!!!
Якщо ви заінтриговані перегонкою рослин і починаєте шукати свій перший перегінний куб, у вас виникнуть запитання ... багато питань!
Цей майстер-клас дасть вам можливість отримати відповіді на свої питання, перш ніж вкладати гроші на покупку апарату. Моя мета - дати вам огляд різних видів апаратів для різних цілей, а також розповісти вам про їх плюси і мінуси.
Я хочу, щоб у вас було розуміння того, що є на ринку в наявності, і ви були впевнені, що вибрали перегінний куб, який підходить саме для ваших цілей дистиляції.
Короткий зміст:
- плюси і мінуси трьох типів дистиляційних апаратів: скло, нержавіюча сталь і мідь
- Як визначити потрібний вам розмір дистиляційного апарату
- різниця між двома видами мідного перегінного куба: аламбіком і алькітаром
- деякі способи визначення якості мідного дистиляційного апарату, просто глянувши на картинку
- Як знайти надійних постачальників
- конкретні питання, які слід задавати постачальникам, що продають мідні дистиляційні апарати
- відношення кількості рослини до води. Який вихід гідролата?
- Які питання задавати постачальнику гідролатів?
- перевірочні питання тим, хто викладає гідролати онлайн і оффлайн
6 частин + 3 Чек-листа
Тільки практика і ніякої води!!!
https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/vybor-apparata-dly-distilyzii-efirnih-masel-ili-gidrolatov/