чи знаєте ви, що кожен раз, коли ваша кров перекачується, якась її частина вичавлюється з ваших капілярів?
Так ось: збір і рециркуляція цієї рідини-одна з функцій, які ваша лімфатична система робить за вас кожен день.
І це всього лише одна з її численних функцій!
На тренінгу ви познайомитеся з лімфатичною системою так, як ви ніколи про неї не чули! Ви дізнаєтеся десятки способів і технік, як підтримати і відновити роботу і здоров'я лімфосистеми. Адже на лімфосистемі зав'язані прямим або непрямим чином всі захворювання, включаючи онкологію!
Ви отримаєте поради щодо використання ефірних масел і гідролатів для лімфатичної системи. Адже підхід у виборі масел і гідролатів в різних випадках буде абсолютно різним. Ми вас навчимо, як розбиратися у всьому цьому і ефективно і вчасно вжити заходів.
Як Ви знаєте, наш Центр розглядає підтримку здоров'я з цілісної точки зору.
Короткий зміст:
Так ось: збір і рециркуляція цієї рідини-одна з функцій, які ваша лімфатична система робить за вас кожен день.
І це всього лише одна з її численних функцій!
На тренінгу ви познайомитеся з лімфатичною системою так, як ви ніколи про неї не чули! Ви дізнаєтеся десятки способів і технік, як підтримати і відновити роботу і здоров'я лімфосистеми. Адже на лімфосистемі зав'язані прямим або непрямим чином всі захворювання, включаючи онкологію!
Ви отримаєте поради щодо використання ефірних масел і гідролатів для лімфатичної системи. Адже підхід у виборі масел і гідролатів в різних випадках буде абсолютно різним. Ми вас навчимо, як розбиратися у всьому цьому і ефективно і вчасно вжити заходів.
- ви перестанете хворіти;
- ви перестанете хапати всяку заразу;
- у вас перестануть боліти суглоби/м'язи;
- ви забудете про втому і будете відчувати величезний заряд бадьорості кожен день;
- за допомогою простих технік, без фінансових вкладень, ви побачите результати досить швидко;
- ви помолодшаєте і підтягнетеся, станете більш стрункою і моложавою;
- адже ви будете допомагати своїй лімфатичній системі!
- і вона відплатить вам відмінним здоров'ям!
Як Ви знаєте, наш Центр розглядає підтримку здоров'я з цілісної точки зору.
Короткий зміст:
- Анатомія системи лімфатичних судин
- Як влаштована система лімфатичних судин
- Як Пов'язано кровообіг з лімфатичною системою
- Чек Лист в ПДФ"зцілення лімфатичної системи"
- основні характеристики лімфатичних капілярів
- що роблять лімфатичні вузли, а що-лімфатичні області
- будова і функція лімфатичних вузлів
- як розрізнити різні види набряків на тілі
- основні принципи ручного лімфодренажу
- Порядок виконання основних рухів при лімфодренажі
- чому важливо робити саме ЕОТ порядок рухів
- Зв'язок здоров'я і зовнішнього вигляду шкіри з лімфосистемою
- Що таке життєва енергія
- зв'язок життєвої енергії з лімфосистемою
- чому не можна часто приймати гарячий душ/ванну
- Як зміцнити біоенергетичну систему організму
- приватні протипоказання/загальні протипоказання
- переваги лімфодренажу
https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/trening-iszelenie-limfaticheskoy-sistemy/