всі ми чули про Омеги. І про те, що вони корисні. І про те, що треба їсти жирну рибу для того, щоб отримувати потрібну кількість Омег з їжею. Про це кричать на всіх кутках.
Але в прийомі Омег є свої нюанси, про які знову ніхто не говорить. Моя робота, як професіонала своєї справи, доносити до тебе достовірну інформацію, а не ту, яка вигідна для продавців поліненасичених жирних кислот, до яких відносяться і Омеги.
Чи знаєш ти, що вагітним і годуючим не рекомендується їсти жирну рибу? запитаєш, чому не можна?
ще одне питання: чи потрібно нам в тиждень їсти 2 рази рибу, з яких 1 раз обов'язково повинна бути жирна риба? Як думаєш?
Напевно, твоя відповідь буде так. Тому що ми це чуємо скрізь і завжди. Але ситуація, насправді, йде інакше.
Все, що стосується прийняття Омег, пояснюю детально на нашому вступному майстер-класі " вчимося правильно використовувати жирні кислоти! ЯК РОЗІБРАТИСЯ В ОМЕГАХ?"
Короткий зміст:
Тільки практика і ніякої води!
Тривалість заняття-2 години професійної інформації!
Але в прийомі Омег є свої нюанси, про які знову ніхто не говорить. Моя робота, як професіонала своєї справи, доносити до тебе достовірну інформацію, а не ту, яка вигідна для продавців поліненасичених жирних кислот, до яких відносяться і Омеги.
Чи знаєш ти, що вагітним і годуючим не рекомендується їсти жирну рибу? запитаєш, чому не можна?
ще одне питання: чи потрібно нам в тиждень їсти 2 рази рибу, з яких 1 раз обов'язково повинна бути жирна риба? Як думаєш?
Напевно, твоя відповідь буде так. Тому що ми це чуємо скрізь і завжди. Але ситуація, насправді, йде інакше.
Все, що стосується прийняття Омег, пояснюю детально на нашому вступному майстер-класі " вчимося правильно використовувати жирні кислоти! ЯК РОЗІБРАТИСЯ В ОМЕГАХ?"
Короткий зміст:
- Як виглядає тренд по Омегам
- потрібні Омега-жирні кислоти для профілактики і підтримки нашого здоров'я
- яку Омегу слід використовувати і коли
- Чи потрібна омега-3, омега-6 або, можливо, комбінація цих жирних кислот?
- правильні співвідношення між різними Омегами в організмі
- яке джерело Омег найкращий-риб'ячий жир, лляне масло, масло вечірньої примули або масло огірочника?
- а може бути щось інше?
Тільки практика і ніякої води!
Тривалість заняття-2 години професійної інформації!
https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/kak-pravilno-prinimat-omegi/