Всередині ви знайдете списки показників буквально "на будь-який смак", з якими можна сміливо йти в лабораторію, здавати для перевірки
Я зібрала докладні списки для різних вікових груп, для чоловіків і жінок, для дітей, а також при деяких патологічних станах
Це перевірені досвідом показники, за якими реально можна щось побачити і зрозуміти, а не мудровані аналізи, які зазвичай люблять пропонувати в лабораторії
представлений чекап за станами:
- дефіцит або надлишок заліза
- дисфункція щитовидної залози
- порушення вуглеводного обміну (зайва вага, діабет, інсулінорезистентність)
- ризик серцево-судинних захворювань
- маркери запалення в організмі
- при застуді
- При "слабкому" імунітеті, алергічних захворюваннях
- при патології печінки і жовчовивідної системи
- при зниженій кислотності, порушення функції підшлункової залози
- при патології сечовивідної системи
- при жіночих проблемах
- при вагітності і на грудному вигодовуванні
- при порушеннях обміну кальцію
- При сухості шкіри, акне, висипаннях
Також в методичці ви знайдете:
- Як підготуватися до здачі аналізів
- Як правильно вимірювати тиск і в якому віці варто подумати про придбання тонометра
- У чому різниця в здачі аналізів за полісом ОМС або ДМС, на що можна розраховувати і у якого лікаря взяти направлення-заощадите час, будете заздалегідь знати свої можливості
- Які лабораторії я рекомендую, а які ні (з особистого досвіду роботи)
- чотири об'ємних докладних вебінару про розшифровках загального аналізу крові, загального аналізу калу (копрограма), печінкових маркерів і УЗД печінки і жовчного — після них ви легко "прочитаєте" свої бланки аналізів і укладення УЗД. Будете впевнені перед відвідуванням лікаря і зможете задати правильні уточнюючі питання
- всім від малого до великого включаючи вагітних і на ГВ
- Якщо ви не знаєте з чого почати і які показники здавати
- Якщо ви хочете прийти на прийом до лікаря підготовленим і заощадити свій час
- Якщо у вас є деякі симптоми, і ви хочете перевіритися раптом пора вживати заходів?
- складаючи списки аналізів при різних патологіях, я коротко описувала і симптоми теж
1. Розбір загального аналізу крові
- Копрограма. Загальний аналіз калу
- Основні біомаркери роботи печінки
- Розбір УЗД Курс печінка і жовчний
https://privatelink.de/?https://dr-mashkina.ru/checkup