Що нового?

Придбаний Чек-лист "аналізи" (Ксенія Машкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Всередині ви знайдете списки показників буквально "на будь-який смак", з якими можна сміливо йти в лабораторію, здавати для перевірки
Я зібрала докладні списки для різних вікових груп, для чоловіків і жінок, для дітей, а також при деяких патологічних станах
Це перевірені досвідом показники, за якими реально можна щось побачити і зрозуміти, а не мудровані аналізи, які зазвичай люблять пропонувати в лабораторії

представлений чекап за станами:
  • дефіцит або надлишок заліза
  • дисфункція щитовидної залози
  • порушення вуглеводного обміну (зайва вага, діабет, інсулінорезистентність)
  • ризик серцево-судинних захворювань
  • маркери запалення в організмі
  • при застуді
  • При "слабкому" імунітеті, алергічних захворюваннях
  • при патології печінки і жовчовивідної системи
  • при зниженій кислотності, порушення функції підшлункової залози
  • при патології сечовивідної системи
  • при жіночих проблемах
  • при вагітності і на грудному вигодовуванні
  • при порушеннях обміну кальцію
  • При сухості шкіри, акне, висипаннях
У кожному з перерахованих вище станів наведені поширені симптоми. Можливо, ви помітите в одному з розділів свої явні, яскраво виражені симптоми. Можливо, пройдете потрібний чекап. Можливо, так ви уникнете проблему зі здоров'ям в майбутньому і не допустите ситуацію, коли все вже запущено, а роботи для відновлення здоров'я виявиться непочатий край. Мені б дуже цього хотілося, щоб ви діяли превентивно. Були здорові, енергійні і втілювали свої мрії.

Також в методичці ви знайдете:

• Як підготуватися до здачі аналізів
  • Як правильно вимірювати тиск і в якому віці варто подумати про придбання тонометра
  • У чому різниця в здачі аналізів за полісом ОМС або ДМС, на що можна розраховувати і у якого лікаря взяти направлення-заощадите час, будете заздалегідь знати свої можливості
  • Які лабораторії я рекомендую, а які ні (з особистого досвіду роботи)
  • чотири об'ємних докладних вебінару про розшифровках загального аналізу крові, загального аналізу калу (копрограма), печінкових маркерів і УЗД печінки і жовчного — після них ви легко "прочитаєте" свої бланки аналізів і укладення УЗД. Будете впевнені перед відвідуванням лікаря і зможете задати правильні уточнюючі питання
кому підходить:
  • всім від малого до великого включаючи вагітних і на ГВ
  • Якщо ви не знаєте з чого почати і які показники здавати
  • Якщо ви хочете прийти на прийом до лікаря підготовленим і заощадити свій час
  • Якщо у вас є деякі симптоми, і ви хочете перевіритися раптом пора вживати заходів?
  • складаючи списки аналізів при різних патологіях, я коротко описувала і симптоми теж
ви отримаєте не лише сам чек-лист, а й 4 вебінари у відеоформаті:

1. Розбір загального аналізу крові
  1. Копрограма. Загальний аналіз калу
  2. Основні біомаркери роботи печінки
  3. Розбір УЗД Курс печінка і жовчний

https://privatelink.de/?https://dr-mashkina.ru/checkup

Угорі