Чистий простір - це унікальна система вирішення питань життя. Формально вона дещо схожа на розстановки по Хелінгеру, але позбавлена багатьох недоліків розстановок. Зрозуміло, що адепти розстановок почнуть сперечатися, але подумайте самі - в розстановках дуже важлива роль ведучого і його інтуїції. Дуже важливо скільки і яких людей запросили на ролі заступників. Наскільки ці люди адекватні? Наскільки чутливі? Розстановки - це скоріше мистецтво, ніж масова терапія. А наскільки цінно було б самому клієнту побувати на місці заступників?
У чистому просторі поєднується ідея розстановок без заступників з міццю чистої мови (базовий елемент символічного моделювання). Інтуїція ведучого відходить на другий план, вперед виступає технологія. Причому досить проста.
Єдине але-для його освоєння потрібно попередньо освоїти символічне моделювання.
Розумні люди, попрацювавши десяток років, знайшли спосіб, за допомогою якого можна 95% сили Чистого простору дати за 30 хв.
Чистий простір годиться для роботи з будь-яким питанням, з будь-якої сфери життя.
Ви можете розставляти і любов, і фінанси, і здоров'я.
Я часто розставляв свої житлові питання. Вони успішно зважилися в найкоротші терміни.
Підсумок-Чистий простір-це чудово, просто і Чисто
У чистому просторі поєднується ідея розстановок без заступників з міццю чистої мови (базовий елемент символічного моделювання). Інтуїція ведучого відходить на другий план, вперед виступає технологія. Причому досить проста.
Єдине але-для його освоєння потрібно попередньо освоїти символічне моделювання.
Розумні люди, попрацювавши десяток років, знайшли спосіб, за допомогою якого можна 95% сили Чистого простору дати за 30 хв.
Чистий простір годиться для роботи з будь-яким питанням, з будь-якої сфери життя.
Ви можете розставляти і любов, і фінанси, і здоров'я.
Я часто розставляв свої житлові питання. Вони успішно зважилися в найкоротші терміни.
Підсумок-Чистий простір-це чудово, просто і Чисто