Що нового?

Придбаний Чому я вибрав собі таких маму і тата (Вікторія Даракова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як люди з тобою поводяться - це їхня карма, а те, як ти реагуєш - твоя. Не можна працювати з емоціями на рівні емоцій. Тільки через більш високу категорію, через усвідомлення. У багатьох з нас є відчуття, що нам дісталися якісь "неправильні" тато і мама. Багато хто не може прийняти своїх батьків такими як вони є, вважаючи, що їх не так любили, не так виховували, не розуміли. Ми тягнемо образи з дитинства багато років і навіть у дорослому віці не можемо налагодити відносин. Але парадокс в тому, що відповідно до закону карми ми самі вибираємо собі батьків!

Мама-символізує Шакті, показуючи форму наших відносин зі світом. Здатність приймати цей світ і себе, як його невід'ємну частину. Якщо ми не приймає свою маму, то ми не можемо приймати ні свою форму, ні цей світ таким як він є.

Батько-це Шива, зміст. Якщо ми не приймаємо Отця, то ми не можемо прийняти свою суть, свою світлу сторону, бога всередині себе. Значить, не приймаючи своїх батьків такими як вони є, ми не можемо побудувати гармонійних відносин зі світом і самим собою, відмовляємося від своєї внутрішньої сили і суті. Найчастіше це виражається в невдоволенні собою, труднощі створити сім'ю і налагодити відносини з оточуючими нас людьми.

На семінарі ми розглянемо 6 психотипів матерів і батьків. Відповімо на питання:
  • чому ми вибрали собі саме таких маму і тата?
  • для реалізації яких кармічних цілей і завдань?
  • Що я повинен зрозуміти і чому навчитися саме через цих батьків?
  • в які пастки ілюзії я потрапив?
вже багато років розповідаючи цю тему, я спостерігаю як відбувається усвідомлення і прийняття, як люди повертають свою силу і зміцнюються в світлі своєї душі. Як поліпшуються відносини з батьками і в своїй родині.

семінар складається з 2 частин:
  • 6 психотипів матерів
  • 6 психотипів батьків.

Угорі