Що нового?

Придбаний Ци мень дунь цзя для життя, 2016 (Інна Волкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10295 ГРН
Учасників: 0 з 52
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 205.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зараз Метафізика стала більш поширеною, більш модною і тому більш поверхневою в загальній масі. В середньому по палаті
Само собою, під цей запит виникають якісь міні-курси, вичавки з курсів майстрів.
У зв'язку з цим у мене в голові народилася ідея про створення зовсім іншого курсу по Ци Мен Дун Цзя. Курсу нового формату.
ЩО Я ПРОПОНУЮ В ЦЬОМУ КУРСІ?
Ми будемо будувати потужний фундамент для отримання знань Ци Мен Дун Цзя. Я не можу опуститися для викладання в форматі: "це вам не треба, просто тисніть на цю кнопку", "не морочитися звідки це взялося" і т.д. це однозначно не мій формат. Тому розповім, що звідки береться і якою функцією володіє кожен елемент таблиць.
Ясність, чіткість, структурованість, досказанность – це те, що я люблю. І це те, що я завжди чекаю від майстрів на курсах і не завжди отримую. Майстри воліють викладати в китайській традиції, яка дійсно вчить тільки розумних учнів, дає відповіді тільки тим, хто запитає, і то через роки спілкування. І само собою китайська система завжди залишає недомовленість до ключових моментів – куди докласти, де стати, звідки міряти, як технічно втілити, як розрахувати, особливо на кордонах годин, напрямків і т. д. Формули загальнодоступні, але до якого місця їх прикладати, мало хто знає.
Не подумайте, що я лаю майстрів. Ні! Ніколи! Я їм всім своїм вчителям безмірно вдячна за той самий інтелектуальний кайф відкриттів і знахідок. Але такий шлях подобається не всім сучасним європейцям
НА КОГО ОРІЄНТОВАНИЙ КУРС?
На ентузіастів китайської метафізики з будь-яким рівнем знань. Почнемо практично з нуля. Хоча навіть практикуючі з величезною часткою ймовірності заповнять прогалини в фундаменті своїх знань.
Бажано
  • знати пристрій китайського календаря
  • бути знайомим з темою Бацзи, хоча б на рівні впізнавання стовбурів і гілок і знання, що є злиття, зіткнення і покарання, знання які елементи формують різні взаємодії.
якщо ви поки цього не знаєте, до курсу багато часу і ви встигнете підготуватися за моїм дистанційним курсом "індивідуальний вибір дат". У ньому є вся необхідна інформація і навіть більше.
Важливо
  • знати квадрат лошу, пов'язані з палацами (секторами) стихії і політ зірок в квадраті лошу.
  • дізнаватися і знати, як читаються ієрогліфи для Бацзи і Ци мен дун цзя. Ідеально вміти їх писати.
    Ролики, прописи, вимова, все є безкоштовно у відкритому доступі на сайті www.feng-shui.ua по кнопці "дистанційне навчання", "писати ієрогліфи".
якщо це Ви знаєте, ви готові вивчати Ци Мен Дун Цзя.
У ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ ВІД ІНШИХ МОЇХ КУРСІВ З ЦИ МЕН ДУН ЦЗЯ?
В курсі все просто і по справі. Без білого шуму, надлишкової заплутує інформації, тільки важливі дійсно необхідні в практиці і перевірені багаторічним досвідом на працездатність знання.
Є дві гілки," партії " вчителів Ци Мень.
Одна "партія" робить акцент на поїздки і активізації. Інша "партія" робить акцент на прогнозний аспект Ци Мен Дун Цзя, практично не визнаючи застосування Ци Мень Дун Цзя для руху.
Як завжди істина десь посередині. Перші намагаються дати спрощено складну систему білим, щоб вони могли доторкнутися до справжніх знань. Другі не хочуть спрощувати, принижувати систему і тому нібито заперечують рух, але насправді застосовують його, але на більш високому рівні аналізу таблиць. І також кажуть, що таблицю можна запустити, активізувати не тільки рухом і не тільки фонтанчиком, вентилятором, свічкою. І взагалі не всяку таблицю має сенс активізувати, навіть якщо в ній є хороші структури, не обов'язково вони корисні особисто вам.
У підсумку: раніше в вивчення ци мень заходили через поїздки – прогулянки, активізації, оскільки це відразу дає результат. Не завжди мега значущий, але завжди помітний.
Потім йшли в оракул, як в більш складну систему.
І тільки потім об'єднували дві ці гілки для дійсно значущих результатів.
Я буду будувати будівлю застосування ци мень дун цзя не розділяючи ці гілки.
Ви навчитеся будувати таблиці і знаходити таблиці потрібні для вирішення Вашої задачі, навчитеся знаходитеся моменти часу, коли особисто у вас є сила для вирішення конкретного завдання. А далі їх активізувати, але не тільки рухом або фонтанчиком.
Враховуючи складну економічну ситуацію, ми заявляємо дуже скромну ціну на цей семінар. Це наш внесок у перемогу кожного з вас над кризою.
Але не обіцяємо зберігати цю ціну надалі, при можливому подальшому читання курсу, як і не обіцяємо що курс буде читатися знову.
Програма курсу
  1. опис і функції елементів таблиці Ци Мен Дун Цзя-палаци, стовбури, ворота, зірки, духи
  2. побудова таблиць
  3. вибір таблиць за методом Чай Бу
  4. читання різних поєднань елементів в таблиці. Я дам стандартні книжкові описи довідкових матеріалах, але на курсі ми навчимося самі формувати трактування елементів палацу.
  5. Сила структурних елементів таблиці за часом і по палацу-своєчасність і доречність і на що потрібно орієнтуватися.
  6. головні дійові особи таблиці-Джи Фу, Джи Ши і сезон.
  7. Значення містиків.
  8. порожнеча, коні, благородні
  9. швидка оцінка ситуації
  10. загальновідомі Йонг Шен (діючі духи) при розборі деяких типових ситуацій.
  11. Як вибрати в якості Йонг Шен, якщо ви не знаєте напевно.
  12. подорожі, поїздки. Навчу як шукати просто (хороша структура і ворота, іноді зірка) і як шукати більш глибоко (ефект буде могутніше).
  13. активізації всередині приміщення. Те саме з аспектом індивідуальності. Тільки надійно працюють активізації.
  14. активізація таблиць за допомогою відповідних дій, одягу, людей, рослин, плодів, предметів. Тут задаю напрямок для вивчення, даю невеликий, але корисний список.
  15. технічні нюанси. Точні діапазони часу, правильні напрямки в просторі, місця в приміщенні.
  16. приклади застосування Ци Мен Дун Цзя для різних цілей.
запрошуємо тільки людей, орієнтованих на використання знань з добрими цілями!
https://privatelink.de/?http://hiderefer.me/?https://feng-shui.ua/courses/qi-men-dun-jia-for-life/

Угорі