Що нового?

Придбаний Contentalab 5.0 (Yelyzaveta Piven)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

ContentaLab jest unikatowym kursem, kupując kurs, otrzymasz nie tylko umiejętności montażowe które pozwolą ci zmontować cokolwiek, ale także możliwość zarabiania na tym!

DLA KOGO JEST KURS?

1. Dla osób, które chcą zostać content creatorami, ale nie wiedzą, jak zacząć
  2. Dla osób, które nie wiedzą, jak i gdzie szukać współprac jako UGC/content creator.
  3. Dla tych, którzy chcą mieć kolejkę z klientów.
  4. Dla tych, którzy chcą zwiększyć liczbę swoich followersów w swojej niszy.
  5. Dla osób, które chcą stać się top w swojej niszy dzięki instagram.
  6. Dla osób, które chcą zmienić pracę biurową na pracę online.
  7. Dla tych, którzy pragną wolności w pracy i chcą pracować gdziekolwiek i kiedykolwiek.
  8. Dla tych, którzy mają niewystarczającą wiedzę, aby skutecznie prowadzić profile innych osób.

Kurs zawiera

- w dodatek lista najlepszej muzyki dla Twoich wideo i top dźwięków w CapCut + moje ulubione dźwięki do pobrania

- Darmowe przejścia do wideo i tutorial, jak je wykorzystać.

- Do każdego tutoriala dostaniesz wideo do ćwiczeń, dzięki czemu nauka montażu stanie się łatwiejsza, nie musisz za każdym razem nagrywać czegoś od nowa.

- około 100 inspiracji dla Twoich wideo opierających się na tych technikach montażowych którym uczę na kursie!

Na premium jest Moduł o współpracy, gdzie dowiesz się o różnych tropach nawiązywania kontaktów z klientem, gdzie ich szukać oraz jak skutecznie działać.

W ciągu dwóch lat mojej pracy jako UGC wysłałam tysiąc maili! Oczywiście nie wszystkie firmy odpowiedziały, więc nie warto tracić czasu na te, które nie są zainteresowane UGC. Zebrałam specjalną bazę moich ulubionych klientów, do których można od razu skierować propozycję współpracy!

Oczywiście nie kończy się na mailach, dodatkowo otrzymasz aplikację dla twórców UGC, gdzie klienci sami szukają współprac!

Dwie udane współprace UGC i już zwrócisz kase za ten kurs :)

Dodatkowo dołączam wzór mojego portfolio, który pomoże ci się zainspirować i wzór maila do pisania klientą.

! Wkrótce zostanie stworzony kanał na Telegramie, gdzie będę publikować współprace moich klientów oraz inne projekty dla twórców! Do tej grupy dołączą najlepsi kursanci, których umiejętności osobiście zweryfikuję! Mam bardzo dobre relacje ze swoimi klientami, i zależy mi, aby ich nie zawieść! Dlatego będzie selekcja! Mam różnych klientów, zaczynać od odzieżowych marek i kończąc na suplementach i kosmetykach!

Yelyzaveta Piven - autorka kursu VIDEO.

Jestem Content Creatorem z ponad 6-letnim doświadczeniem, w tym 4 lata doświadczenia w branży filmowej.

Obecnie pełnię funkcję Head of Communication w trzech firmach: OTO Film (najwiekszy dom produkcyjny w Polsce), VuFinder Studios (wirtualna produkcja), Jugglers (roster twórców zagranicznych).

W ciągu ostatnich dwóch lat rozwijam się w UGC jako creator i coach, współpracując z europejskimi markami. Moja pasja, która początkowo była jedynie hobby, przekształciła się full-time pracę!

Jak jak nikt inny wiem, jak stworzyć angażujący content i na tym kursie temu się nauczysz!

Zacznij tworzyć angażujący content i zarabiać na tym! Jezeli ja potrafiłam przekształciłcić hobby w full-time prace to i ty to możesz!

Cena: Od 1.444 pln ~395.85 usd

Lekcje: 96

Język: Polski

https://contentalab.kwiga.com/courses/fCL0Eorl-bbT-fYN-Qu3-CD3 https://www.elizapiven.com/

Угорі