дати проведення 26 травня - 1 червня 2020
Програма тренінгу:
26 травня
Аналіз здоров'я по ба-цзи
- індивідуальні слабкі і сильні сторони вашого організму - як їх дізнатися по карті народження? Які органи і системи більш вразливі до хвороб, і про них потрібно піклуватися в першу чергу?
- ознаки схильності до різних захворювань по карті народження (включаючи цукровий діабет, туберкульоз, запалення легенів, інфаркт, інсульт, астма, шкірні хвороби, неврози, безпліддя)
- Зв'язок 5 стихій і 10 меридіанів основних органів, як проявляється дисбаланс енергії (симптоми і відчуття в тілі)
- енергетичні блоки - ознаки заблокованої Ци, як аналізувати в карті народження і за симптомами.
- запускає механізм хвороб і базовий інструмент корекції, що впливає на всі сфери життя.
Енергетичний імунітет
- будь - яка серйозна хвороба-це наслідок тривалого порушення енергетичного балансу всередині організму. Тому у нас завжди є час для того, щоб уникнути незворотних наслідків. У чому суть енергетичної профілактики хвороб і чому вона не вимагає окремих витрат часу і вольових зусиль?
- приховані і явні ознаки дисбалансу, як впливає на здоров'я енергетика стовпа удачі Вашої карти ба-цзи і поточного року. Індивідуальні небезпечні і сприятливі періоди. Відповідь на питання-чому комусь достатньо лише опинитися поруч з носієм інфекції, щоб заразитися і важко захворіти, незважаючи на всі запобіжні заходи? А хтось може нехтувати захисними засобами і залишатися здоровим? Як не розтратити цей запас міцності, якщо він є? І зміцнити захист, якщо вона недостатня?
- Практична частина: лікувальне харчування, дієві вправи ци-гун, акупресурний масаж та інші методи впливу на енергетичний баланс. Критерії індивідуального вибору практик, найбільш ефективних для вас.
- комплексна програма підвищення імунітету, яку ви складете індивідуально для себе за підсумками заняття.
Оракул здоров'я ци-мень
- Що робити, якщо неприємності вже трапилися? Як скласти прогноз перебігу хвороби за системою ци-мень і відповісти на основні питання хворого?
- елементи карти ци-мень (ворота, духи, зірки і стихії) - докладний розбір і трактування кожного елемента в контексті аналізу розкладу по здоров'ю
- на що важливо звернути увагу в лікуванні і як знайти лікаря, який дійсно допоможе
- фази Ци в ци-мень та інші професійні нюанси аналізу карти ци-мень з нуля і до максимального рівня інформативності
Карта народження ци-мень, активації і цілющий Дух
- Якщо карта народження ба-цзи описує земну енергетику нашого фізичного тіла, то карта народження, складена за системою ци-мень, відноситься до астрального тіла. Тому з її допомогою можна оцінити ймовірність "непередбачуваних" хвороб, які не пов'язані з поступовим погіршенням стану фізичного тіла.
- аналізуємо Палац життя в карті ци-мень з позиції здоров'я
- Що можна дізнатися по іншим палацам карти ци-мень? Сильний чи слабкий імунітет? Наскільки людина залежна від особистості лікаря або цілителя в небезпечних для здоров'я випадках? Або він з тих, хто найкраще "рятує себе сам"?
- коли родові програми можуть бути програні через певні види самореалізації? Потенціал людини стати цілителем.
- структури ци-мень, що використовуються в активаціях для зміцнення здоров'я
- Зцілюючий Дух-Індивідуальна активація з урахуванням прогнозу, складеного на конкретну людину і його хвороба
https://privatelink.de/?http://dao.smart-destiny.ru/health