Переглянути вкладення 88703
Давай зараз! Практичні поради: як почати, закінчити або продовжити будь-яку справу
опис книги:
Кожен наш день складається з безлічі справ і проектів. Простих і буденних-купити продуктів або складних і глобальних – знайти нову роботу і запустити бізнес. Здавалося б, що тут такого? Але, виявляється, що навіть при вирішенні повсякденних питань ми часто стикаємося з безліччю складнощів: не знаємо, як підступитися до нової справи, як не зупинитися на середині пройденого шляху і як змусити себе продовжити розпочате.
не існує ідеального стану для старту. Якщо попередня робота проведена і ви сповнені рішучості – треба починати.
Існує безліч робіт, що розповідають, як грамотно скласти план дій або розробити крутий проект. Всі ви напевно чули про SMART. Унікальність книги Євгена Машковського полягає зовсім не в тому, що він детально аналізує існуючі методи, що допомагають почати, здійснити і завершити будь-який проект. Справжнє ноу-хау в тому, що автор пропонує читачеві системний підручник-тренажер, забезпечений корисними вправами, що дозволяють розвинути навички кожного етапу на шляху до мети.
одного разу я зрозумів, що весь цей досвід є частиною чогось більшого, частиною великого знання, яке я хочу систематизувати. Вивчити, доповнити і поділитися зі світом. Так і почалася робота над цією книгою.
У книзі легко орієнтуватися, оскільки вона має чітку структуру, де кожен розділ є наступним кроком до досягнення мети. А легкий, з почуттям гумору, стиль оповідання робить процес читання не тільки корисним, але і захоплюючим.
Книга" як почати " стане для вас справжнім провідником в прекрасний світ вчасно закритих дедлайнів, нових завдань, до яких ви підходите легко і з задоволенням, повернень до старих справ без паніки і в кінцевому підсумку до повноцінного щасливого життя.
...ця книга – не просто добірка рекомендацій, а систематично вибудувана квінтесенція досвіду майже тисячі чоловік. Рекомендації точно вам допоможуть. Головне, як в медицині, підібрати потрібні ліки і дозування.
Для кого
Ця книга не тільки для менеджерів, вона для всіх, хто цінує свій час.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/evgeniy-mashkovskiy/davay-seychas-prakticheskie-sovety-kak-nachat-zakonchi/