Що нового?

Придбаний Давайте поговоримо про це (Ольга Валяєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 394 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
нова книжка для дітей та їх батьків про секс і фізіологію появи нових людей
У 10 років діти вже можуть її читати, а картинки можна розглядати з 4-х років
  • і для хлопчиків, і для дівчаток
  • анатомічні картинки, як влаштовані дівчатка і хлопчики
  • багато говориться про відповідальність і цнотливість-не тільки дівчаток! Але і хлопчиків!
  • формат відскановані сторінки в PDF, 71 стор
  • повністю кольорова з чудовими ілюстраціями
це найочікуваніша книга для дітей та їх батьків. Зараз в цій темі дві крайності-не говорити про це, тому що соромно страшно і так далі. Або ж говорити занадто легко і безтурботно - типу, та це ж як в туалет сходити! А в підсумку одні батьки німіють, червоніють і не говорять нічого толком, крім як "дізнаюся-приб'ю", і інші - які б краще червоніли місцями

Наша книга про секс інша. Я просто не знаю, як можна про це говорити, не обговорюючи відповідальність, цнотливість (не тільки дівчаток!) і усвідомленість. Чому потрібно вчити дітей мастурбувати в 5 років і розповідати їм в 7 про всі види сексу докладно? Навіщо? Щоб вони пішли пробувати? Але говорити треба. Мовчать батьки-дуже багато чого говорить школа і друзі. Кажуть зовсім не те й не так. І знецінюють всю цю тему.

ця книга
  • Для дітей, у яких вже з'явилися питання про секс, фізіологію і будову тіла,
  • для батьків, яким важливо з цією темою попрацювати
Картинки добре б подивитися ще до школи - щоб коротко дитина була в курсі як і що. А читати її можна і в 10 років, і в 14 років, і навіть мами зцілюють свої травми на тему власного тіла і сексу

про що ця книга?
  • ◈ в ній багато анатомічних картинок, як влаштовані дівчатка і хлопчики
  • ◈ без вульгарності розказано, що таке секс і основні правила
  • ◈ в ній ного йдеться про відповідальність і цнотливість як дівчаток, так і хлопчиків
  • ◈ З любов'ю і повагою до тіла пояснюються найважливіші моменти
Давайте я покажу вам кілька розворотів, і ви зрозумієте, що секс в ній описаний як чарівна, хоч і не головна, сфера життя дорослих людей.
https://privatelink.de/?https://shop.valyaeva.ru/49/1194/

Угорі