Що нового?

Придбаний Діагностика вітамінних і мінеральних дефіцитів (Юлія Юсупова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2519 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Для кого цей курс
  • для нутриціологів/дієтологів, які хочуть розширити свої знання і вибудувати більш ефективну систему консультування
  • майбутнім і справжнім мамам, які хочуть підготуватися до вагітності або відновити здоров'я після годування, збалансувати вагу, поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів і всіх систем організму
  • для тих, хто цікавиться своїм здоров'ям - Ви отримаєте інструменти для підтримки організму в оптимальному стані
якщо ви:
  • Активно цікавитеся темою підтримки здоров'я, продовження молодості і довголіття. Бачите своє покликання в тому, щоб змінювати життя людей на краще, за допомогою корекції харчування, режиму сну і нутрицевтиков.
  • хочете підготуватися до вагітності, щоб закласти найкращий фундамент для здоров'я майбутнього малюка. Переконатися, що ваше тіло зможе підтримувати оптимальне здоров'я до і після пологів: у вас буде висока енергія, здорова шкіра і волосся, гормональний фон, а у дитини — міцний імунітет, добре працює травна система і емоційну рівновагу.
  • вас турбують низька енергія, слабкий імунітет, часті нездужання, хронічні застуди, алергії або проблеми зі шкірою. Можливо, ви безліч разів здавали аналізи, намагаєтеся тримати під контролем всі показники здоров'я, п'єте БАДи і дотримуєтеся правильного харчування, але відчуваєте, що щось втрачаєте.
  • Мама підростаючих діток-відновити здоров'я після годування, збалансувати вагу, поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів і всіх систем організму. Ви зможете захистити своїх дітей від частих застуд, попередити розвиток хронічних захворювань, допомогти їм бути активними, краще вчитися і пізнавати світ.
  • безліч разів здавали лабораторні аналізи, намагаєтеся тримати під контролем всі свої показники здоров'я, але відчуваєте, що щось втрачаєте, можливо прийшов час вивчити більш прогресивні методи діагностики?
... то вам потрібен цей КУРС!

в результаті навчання Ви зможете:
  • Попередити розвиток хронічних хвороб.
    В кожній лабораторії нормативи відрізняються. Навіть якщо ви регулярно здаєте аналізи — про наявність захворювання можна дізнатися занадто пізно;
  • Грамотно виявити дефіцити мікроелементів.
    Діагностика по урине, по крові, по волоссю — в яких випадках і що здати, щоб отримати точний результат і зрозуміти причину дисбалансу;
  • віртуозно вирішити проблеми.
    Виявити дефіцити або виявити накопичення важких металів, що допоможе вчасно підтримати всі системи організму, знайти сильний імунітет і сяючий зовнішній вигляд;
  • бути на піку своїх можливостей.
    У вас буде енергія на себе, цікаві проекти і власну місію, а не тільки на те, щоб сходити на роботу і приготувати вечерю;
  • персоналізовано підібрати вітаміни і біодобавки.
    Аналіз дефіциту вітамінів по органічних кислотах дозволить приймати тільки потрібні для вас препарати, уникнути передозування і істотно заощадити;
  • взяти ситуацію під контроль.
    Ви будете знати, які аналізи необхідно здати, щоб отримати загальну картину здоров'я і як їх правильно розшифрувати. Зможете розмовляти з лікарями на рівних - як з партнером, а не знизу вгору, передаючи відповідальність комусь іншому.
програма курсу
Модуль"вітаміни"

• Як правильно і з високою достовірністю визначити вітамінний статус?
  • розповімо, чим небезпечні дефіцити вітамінів, як їх гарантовано визначити і впливати на механізм.
  • рекомендовані дози вітамінів для заповнення дефіцитів, синергізм і антагонізм нутрієнтів
  • водорозчинні вітаміни - В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9, В12, С
  • жиророзчинні вітаміни - А, Д, Е, К-Як визначити рівень, виключити дефіцити, функції, корекція;
  • карнітин, коензим Q10, Ліпоєва кислота, холін-визначення, функції, корекції

Модуль"мікроелементи та токсичні елементи"

• допоможемо розібратися в причинах виникнення дефіцитів мікроелементів, розповімо які аналізи коли краще використовувати для отримання достовірних результатів і дасть методи корекції
  • розповімо про аналізи на токсини, методи, небезпеки детоксикації і що робити. Оцінка рівня токсинів і детокс - важливий блок для жителів великих міст в контексті довголіття і превенції старіння
  • мікроелементи - кальцій, магній, калій - як і чому проявляється дефіцит і надлишок мікроелементів? Функції мікроелементів. Як визначити дефіцити;
  • залізо, цинк, мідь, марганець, селен, молібден, хром, йод - функції мікроелементів, клінічні прояви дефіцитів, лабораторні аналізи з виявлення дефіцитів;
  • залізо-дефіцитна анемія-Діагностика та причини виникнення, маркери статусу заліза,
  • Йод - найважливіший мікроелемент для здоров'я щитовидної залози - як визначити дефіцит і не нашкодити додатковим прийомом йоду? Йод і селен;
  • Молібден, Хроб, Кобальт, бор, нікель, літій - функції та клінічні прояви дефіцитів, методи визначення статусу мікроелементів;
  • ванадій істронцій - клінічне значення, причини дефіциту і профіциту, методи визначення;
    токсичні елементи - причини інтоксикації. Як дефіцити впливають на інтоксикацію. Механізм інтоксикації: молекулярна мімікрія, "перетворення неорганічного металу в органічну сполуку". Зв'язування сульфгідрильної групи; утворення вільних радикалів.
  • алюміній : джерела в навколишньому середовищі. Абсорбція та екскреція алюмінію. Токсичні ефекти алюмінію в наслідок дефіцитів. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію алюмінієм.
  • Миш'як ікадмій - джерела в навколишньому середовищі. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію.
  • джерела в навколишньому середовищі. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію свинцем і Ртуттю.
  • елементи з потенційною токсичністю- талій, Уран, Олово, сурма, Титан
https://yusipova.com/vitamin2021

Угорі