Для кого цей курс
в результаті навчання Ви зможете:
Модуль"вітаміни"
Модуль"мікроелементи та токсичні елементи"
- для нутриціологів/дієтологів, які хочуть розширити свої знання і вибудувати більш ефективну систему консультування
- майбутнім і справжнім мамам, які хочуть підготуватися до вагітності або відновити здоров'я після годування, збалансувати вагу, поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів і всіх систем організму
- для тих, хто цікавиться своїм здоров'ям - Ви отримаєте інструменти для підтримки організму в оптимальному стані
- Активно цікавитеся темою підтримки здоров'я, продовження молодості і довголіття. Бачите своє покликання в тому, щоб змінювати життя людей на краще, за допомогою корекції харчування, режиму сну і нутрицевтиков.
- хочете підготуватися до вагітності, щоб закласти найкращий фундамент для здоров'я майбутнього малюка. Переконатися, що ваше тіло зможе підтримувати оптимальне здоров'я до і після пологів: у вас буде висока енергія, здорова шкіра і волосся, гормональний фон, а у дитини — міцний імунітет, добре працює травна система і емоційну рівновагу.
- вас турбують низька енергія, слабкий імунітет, часті нездужання, хронічні застуди, алергії або проблеми зі шкірою. Можливо, ви безліч разів здавали аналізи, намагаєтеся тримати під контролем всі показники здоров'я, п'єте БАДи і дотримуєтеся правильного харчування, але відчуваєте, що щось втрачаєте.
- Мама підростаючих діток-відновити здоров'я після годування, збалансувати вагу, поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів і всіх систем організму. Ви зможете захистити своїх дітей від частих застуд, попередити розвиток хронічних захворювань, допомогти їм бути активними, краще вчитися і пізнавати світ.
- безліч разів здавали лабораторні аналізи, намагаєтеся тримати під контролем всі свої показники здоров'я, але відчуваєте, що щось втрачаєте, можливо прийшов час вивчити більш прогресивні методи діагностики?
в результаті навчання Ви зможете:
- Попередити розвиток хронічних хвороб.
В кожній лабораторії нормативи відрізняються. Навіть якщо ви регулярно здаєте аналізи — про наявність захворювання можна дізнатися занадто пізно; - Грамотно виявити дефіцити мікроелементів.
Діагностика по урине, по крові, по волоссю — в яких випадках і що здати, щоб отримати точний результат і зрозуміти причину дисбалансу; - віртуозно вирішити проблеми.
Виявити дефіцити або виявити накопичення важких металів, що допоможе вчасно підтримати всі системи організму, знайти сильний імунітет і сяючий зовнішній вигляд; - бути на піку своїх можливостей.
У вас буде енергія на себе, цікаві проекти і власну місію, а не тільки на те, щоб сходити на роботу і приготувати вечерю; - персоналізовано підібрати вітаміни і біодобавки.
Аналіз дефіциту вітамінів по органічних кислотах дозволить приймати тільки потрібні для вас препарати, уникнути передозування і істотно заощадити; - взяти ситуацію під контроль.
Ви будете знати, які аналізи необхідно здати, щоб отримати загальну картину здоров'я і як їх правильно розшифрувати. Зможете розмовляти з лікарями на рівних - як з партнером, а не знизу вгору, передаючи відповідальність комусь іншому.
Модуль"вітаміни"
- Як правильно і з високою достовірністю визначити вітамінний статус?
- розповімо, чим небезпечні дефіцити вітамінів, як їх гарантовано визначити і впливати на механізм.
- рекомендовані дози вітамінів для заповнення дефіцитів, синергізм і антагонізм нутрієнтів
- водорозчинні вітаміни - В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9, В12, С
- жиророзчинні вітаміни - А, Д, Е, К-Як визначити рівень, виключити дефіцити, функції, корекція;
- карнітин, коензим Q10, Ліпоєва кислота, холін-визначення, функції, корекції
Модуль"мікроелементи та токсичні елементи"
- допоможемо розібратися в причинах виникнення дефіцитів мікроелементів, розповімо які аналізи коли краще використовувати для отримання достовірних результатів і дасть методи корекції
- розповімо про аналізи на токсини, методи, небезпеки детоксикації і що робити. Оцінка рівня токсинів і детокс - важливий блок для жителів великих міст в контексті довголіття і превенції старіння
- мікроелементи - кальцій, магній, калій - як і чому проявляється дефіцит і надлишок мікроелементів? Функції мікроелементів. Як визначити дефіцити;
- залізо, цинк, мідь, марганець, селен, молібден, хром, йод - функції мікроелементів, клінічні прояви дефіцитів, лабораторні аналізи з виявлення дефіцитів;
- залізо-дефіцитна анемія-Діагностика та причини виникнення, маркери статусу заліза,
- Йод - найважливіший мікроелемент для здоров'я щитовидної залози - як визначити дефіцит і не нашкодити додатковим прийомом йоду? Йод і селен;
- Молібден, Хроб, Кобальт, бор, нікель, літій - функції та клінічні прояви дефіцитів, методи визначення статусу мікроелементів;
- ванадій істронцій - клінічне значення, причини дефіциту і профіциту, методи визначення;
токсичні елементи - причини інтоксикації. Як дефіцити впливають на інтоксикацію. Механізм інтоксикації: молекулярна мімікрія, "перетворення неорганічного металу в органічну сполуку". Зв'язування сульфгідрильної групи; утворення вільних радикалів. - алюміній : джерела в навколишньому середовищі. Абсорбція та екскреція алюмінію. Токсичні ефекти алюмінію в наслідок дефіцитів. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію алюмінієм.
- Миш'як ікадмій - джерела в навколишньому середовищі. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію.
- джерела в навколишньому середовищі. Клінічні ознаки накопичення. Як виміряти інтоксикацію свинцем і Ртуттю.
- елементи з потенційною токсичністю- талій, Уран, Олово, сурма, Титан
https://yusipova.com/vitamin2021