Що нового?

Придбаний [Digital Bandito] Инстаграм для бизнеса: от создания до продаж (Ева Кац)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4743 ГРН
Учасників: 0 з 83
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у цьому курсі зібрано все, що вам потрібно знати для ефективного Просування Instagram-аккаунта. Ми пояснимо і навчимо, навіщо і як правильно оформляти профіль, писати тексти для постів, знімати фотографії, залучати передплатників і просувати акаунти органічними способами і за допомогою таргетованої реклами.

в рамках курсу ви навчитеся

1 визначати свою цільову аудиторію, нішу і складати концепцію аккаунта;
2 чистити профіль від ботів, підвищувати охоплення і залученість чесними і безкоштовними способами, без накрутки лайків і коментарів;
3 знімати "смачні" фото і відео, обробляти їх за допомогою простих інструментів
4 працювати зі Stories і IGTV: як часто і який контент туди постити, а також як ці формати допомагають продавати;
5 залучати живих і активних передплатників, незалежно від бюджету, який готові вкласти в рекламу;
6 писати тексти, які будуть закохувати аудиторію і продавати продукт.

формат навчання

Глава 1. З чого почати роботу

Розбираємо 20 базових правил роботи з Instagram.
Створюємо і налаштовуємо бізнес-профіль.
Налаштовуємо безпеку профілю.
Підбираємо аудиторію, розробляємо концепцію, вибираємо свою нішу і аналізуємо конкурентів
Оформляємо профіль в Instagram.

5 уроків з домашніми завданнями.

Глава 2. Наповнення і контент

Оформляємо стрічку в Instagram, плануємо сітку.
Вчимося знімати "смачні" фото: лайфстайл і розкладки.
Знімаємо і монтуємо круті відео.
Розбираємо правила створення Stories.
Розбираємося, що таке IGTV, навіщо він потрібен і що туди публікувати.
Вчимося складати редакційний план і пишемо цікаві тексти.
Вибудовуємо діалог з передплатниками.

7 уроків з домашніми завданнями.

Глава 3. Просування профілю

Готуємо профіль до просування.
Налаштовуємо органічне просування профілю.
Розбираємося, навіщо потрібні боти, як і навіщо їх чистити.
Налаштовуємо масслайкінг, массфоловінг і масскоментінг.
Налаштовуємо таргетовану рекламу в Instagram.
Вчимося правильно працювати з блогерами.
7 уроків з домашніми завданнями.

автори
Єва Кац
Засновник Digital Bandito і партнер в 5 o click

В агентстві я курую напрямок соціальних мереж і контент-маркетингу. У мене вища журналістська Освіта та досвід роботи в Фейсбуці та Instagram, заснований на особистому та агентському досвіді.

Серед моїх клієнтів-офіційні футбольні курси Королівського клубу Real Madrid, великі проекти нерухомості, ресторан в центрі Мілана, мережеві ресторани в Москві, салони краси, банки. Я курую контент-маркетинг для Tilda Publishing і напрямок прихованого маркетингу. Також я особисто веду деяких VIP-клієнтів на особистому просуванні, імена яких не можу називати.

У своїй роботі ми використовуємо знання поведінкової психології, суворий рекламний досвід і знання з галузі журналістики.

Кейс на vc.ru про те, як за допомогою соцмереж можна добувати заявки на 1,5 млн рублів — це мій клієнт і напрацювання нашого агентства під моїм особистим кураторством. Так що так, мені є чому вас навчити.
https://privatelink.de/?https://banditomag.ru/class/instabiz/

Угорі