Що нового?

Набір учасників Діти, ви мене дратуєте! Про зриви, терпіння і відносини з нашими дітьми, 2021 (Діма Зіцер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 387 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Коли: 6 червня 2021 р.

про зриви, терпіння і відносини з нашими дітьми

на інтерактивній лекції - практикумі "діти, ви мене дратуєте" відомий педагог Діма Зіцер відповідає на питання. ті самі, які батьки задають день у день! Чому в кімнаті знову розкидані іграшки? Скільки можна сидіти за цим безглуздим комп'ютером? Як змусити його робити уроки самому, а не з-під палиці?

чому він ніби не чує, адже я п'ять разів сказала? А-а-а!

Спокійно! Діма Зіцер знає, з чим пов'язані наші зриви на дітей і що з цим усім робити. На лекції" діти, ви мене дратуєте " обговоримо все, що дійсно дратує і змушує засумніватися в своїх силах і батьківських здібностях. Що можна і потрібно поміняти в собі самих? Як навчитися розуміти свою дитину? Як зриви впливають на наші стосунки з близькими, в тому числі з дітьми? Як навчитися спілкуватися?

Зіцер поділиться секретами своєї авторської методики виховання і розповість, як діяти. Всі ситуації будемо розбирати на прикладах з практики. Досвід у Зіцера величезний: він директор школи, де крім дітей виховав і ціле покоління чудових педагогів. Він знає, як без насильства і без шкоди для психіки виростити людину.
Заздалегідь готуйте свої питання: велика частина лекції пройде в форматі вільного спілкування. Будемо розбирати конкретні ситуації і разом шукати вихід.

Діма Зіцер – доктор педагогічних наук, директор Інституту неформальної освіти (INO). Закінчив педагогічний університет і Санкт-Петербурзьку академію театрального мистецтва. Займається педагогічними та освітніми технологіями, засновник і директор школи "Апельсин", автор книг з педагогіки, радіоведучий.

https://privatelink.de/?https://www.pryamaya.ru/dima_zitser_detivy_menya_besite_06.06.21

Угорі