Що нового?

Набір учасників Дихальна гімнастика, пакет" мінімум " (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

короткий опис: запис семінару з дихальної гімнастики+чотири повноцінних комплексу дихальної гімнастики, які ви можете використовувати кожен день як вранці, так і протягом робочого дня, як стоячи, так і не встаючи з робочого місця.
Кому підходить: всім без винятку людям, які хочуть зробити істотний внесок у своє здоров'я, підвищити тонус і фізичну форму, а також поліпшити самопочуття!

ці комплекси ви можете виконувати як самостійно, так і додавати їх (або окремі вправи з них) до ваших тренувань з відновлювальних або фітнес вправ. Мій метод наповнення організму киснем. Не буду ходити навколо та близько... мій метод-це спеціальна дихальна гімнастика, яку я практикую сама і даю своїм клієнтам!

Працюючи з ними, я стала помічати, що дихальні вправи, як самостійні, так і додані в комплекси вправ для хребта і суглобів, дуже позитивно впливають на самопочуття, настрій, активність і швидкість одужання.
Приблизно через півроку моєї роботи наші терапевти помітили чітку різницю в динаміці одужання між пацієнтами, які відвідували заняття з дихальної гімнастики і тими, які перебували тільки на медикаментозному лікуванні.

З тих пір в нашій лікарні дихальна гімнастика є невід'ємною частиною процесу лікування пацієнта як із захворюваннями бронхо-легеневої системи, так і багатьма іншими. 10-15 хвилин дихальної гімнастики з ранку дозволяють докорінно змінити самопочуття, наповнити силами і бажанням працювати, тому я завжди намагаюся її поставити першою в моєму графіку занять з пацієнтами.
Частково для них, а частково ... для себе. Адже, проводячи з ними заняття, я теж наповнюю свій організм корисними речовинами і збагачую киснем!

Працюючи з ними, я стала помічати, що дихальні вправи, як самостійні, так і додані в комплекси вправ для хребта і суглобів, дуже позитивно впливають на самопочуття, настрій, активність і швидкість одужання.
Приблизно через півроку моєї роботи наші терапевти помітили чітку різницю в динаміці одужання між пацієнтами, які відвідували заняття з дихальної гімнастики і тими, які перебували тільки на медикаментозному лікуванні.

З тих пір в нашій лікарні дихальна гімнастика є невід'ємною частиною процесу лікування пацієнта як із захворюваннями бронхо-легеневої системи, так і багатьма іншими. 10-15 хвилин дихальної гімнастики з ранку дозволяють докорінно змінити самопочуття, наповнити силами і бажанням працювати, тому я завжди намагаюся її поставити першою в моєму графіку занять з пацієнтами.
Частково для них, а частково ... для себе. Адже, проводячи з ними заняття, я теж наповнюю свій організм корисними речовинами і збагачую киснем!
Користь дихальної гімнастики з позиції тренувань. Причому неважливо, яких саме-відновлювальні вправи, фітнес, йога, розтяжка, суглобова гімнастика і т. д.:
  • забезпечує адекватний кровообіг м'язів і суглобів під час руху
  • допомагає створювати кращі зусилля в зміцнюючих вправах і розслабляє м'язи після виконання вправ
  • покращує відновлення всіх біохімічних процесів в тканинах на клітинному рівні після тренувань
і всіх цих позитивних ефектів ви можете досягти, займаючись всього 10-15 хвилин в день! Цього часу цілком достатньо, щоб ваші легені добре попрацювали і організм активізувався за рахунок свіжої порції поживних речовин. Переоцінити ефективність дихальної гімнастики практично неможливо.

Пакет"мінімум"
Вартість: 3900 руб.

Відеокурс

Автор: Олександра Боніна

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/bonka_alexa/

Угорі