Лекція від жінки, яка перетворила своє Щокасте обличчя в Вилисте.
Лекція є результатом успішних експериментів над тілом і розумом.
Як дослідник, я завжди шукаю методи, які точно б'ють в ціль.
Лекція корисна чоловікам і жінкам, які хочуть "дістати" своє справжнє обличчя назовні і явити його світу.
Матеріал спрямований не тільки на поліпшення зовнішнього вигляду, але і на оздоровлення в цілому.
Природно, ми торкнемося теми самооцінки і впевненості в собі, що безпосередньо впливає на гормональний фон і зовнішній вигляд.
Сукупність факторів, що впливають "вираз обличчя" в прямому сенсі цього слова не можна вмістити тільки в гімнастику або тільки в програму харчування. Це перш у всього звички про які більшість не підозрює. Вони настільки прості і доступні, що індустрія краси зробила все, що б люди про них не знали.
Ви будете вражені, наскільки це просто і логічно. Інформація отримана на лекції та корисна Вам, Вашим дітям та їхнім дітям. Це базові речі, які повинні бути закладені з вихованням для отримання задоволення від життя і власного тіла.
Не дивлячись на те що, мої клієнти наполегливо вимагали створити beauty-продукт, я все-ще вважаю, що це повинні робити жінки більш старшого віку. Що я можу розповісти, це те, як саме "виліпити" з вступних даних більш кращу версію себе. Так що, це скоріше healty-продукт.
Обов'язково до перегляду тим, хто збирається вдатися до "уколів краси", інших косметичних процедур і/або до пластичної хірургії.
Доброго часу доби.
Мене звати Христина.
Моє життя-це подорожі, дослідження, аналіз даних і систематизація, самопізнання і пізнання світу.
Громадська діяльність: публікацією матеріалів, лекції та консультації.
Дослідження-це все, що мене цікавить, тому мій промінь уваги досить яскравий. Досить яскравий для вивчення різних областей: історії, соціології, космогонії, анатомії людини, антропології, мистецтва, пристрої психіки людей і т.д. Список нескінченний.
Коли мета фантастично висока, в ході її досягнення, неминуче підтягуються знання в різних областях і ресурси для її досягнення.
Я володію чудовою нервовою системою, яка дозволяє аналізувати різні галузі знань, дивитися в корінь питання, помічати деталі, розуміти і відчувати, то що люди, зазвичай переживають під впливом психотропних речовин. Контроль гормонального фону дозволяє мені робити це неупереджено.
Можна вважати, що мені пощастило мати унікальну хімію тіла за, що я безмірно вдячна ланцюжку обставин, батькам і собі.
Складно дати визначення, тому що змінюється якусь мить. Як називається людина яка все життя пристрасно пізнає себе і світ? Напевно, звичайна нормальна людина.
P. S. Я думаю на декількох мовах і маю легку форму дислексії, тому граматичні помилки і помилки на сайті - нормально. Якщо, ви помітили їх, будь ласка, повідомте про це в чаті справа внизу.
З повагою, Христина
Мене звати Христина.
Моє життя-це подорожі, дослідження, аналіз даних і систематизація, самопізнання і пізнання світу.
Громадська діяльність: публікацією матеріалів, лекції та консультації.
Дослідження-це все, що мене цікавить, тому мій промінь уваги досить яскравий. Досить яскравий для вивчення різних областей: історії, соціології, космогонії, анатомії людини, антропології, мистецтва, пристрої психіки людей і т.д. Список нескінченний.
Коли мета фантастично висока, в ході її досягнення, неминуче підтягуються знання в різних областях і ресурси для її досягнення.
Я володію чудовою нервовою системою, яка дозволяє аналізувати різні галузі знань, дивитися в корінь питання, помічати деталі, розуміти і відчувати, то що люди, зазвичай переживають під впливом психотропних речовин. Контроль гормонального фону дозволяє мені робити це неупереджено.
Можна вважати, що мені пощастило мати унікальну хімію тіла за, що я безмірно вдячна ланцюжку обставин, батькам і собі.
Складно дати визначення, тому що змінюється якусь мить. Як називається людина яка все життя пристрасно пізнає себе і світ? Напевно, звичайна нормальна людина.
P. S. Я думаю на декількох мовах і маю легку форму дислексії, тому граматичні помилки і помилки на сайті - нормально. Якщо, ви помітили їх, будь ласка, повідомте про це в чаті справа внизу.
З повагою, Христина
https://privatelink.de/?https://www.dome.center/blank-1/real-face