з програми "духовні закони грошей" ви дізнаєтеся
Продажник:
- Як налаштувати свою підсвідомість на "грошову установку", щоб гарантовано досягти великого фінансового успіху (не дивуйтеся, якщо при цьому кардинально підвищиться і ваш рівень щастя!)
- Як поєднувати гроші і духовність. (Підказка: все починається з ваших пристрастей, і ви можете почати без зволікань).
- Як швидко позбутися від 8 блоків, що стоять на шляху до вашого достатку. Позбавтеся від них, і успіх прийде сам по собі.
- Залізна система з 8 частин для завоювання грошей і набуття спокою і впевненості на все життя. (Забудьте про свою роботу, якщо хочете!)
- Які руйнівні емоційні переконання прив'язують вас до мислення в стилі бідності. (Коли ви дізнаєтесь про це, ви відразу станете на найкоротший шлях до багатства!)
- У чому полягають ваші пристрасті і ваше призначення, і наскільки це важливо для довгострокового успіху і духовного благополуччя. (Підказка: без цього у вас не буде багато грошей... і ви будете нещасними!)
- Як пробачити себе за помилки минулого... і відчути, що ви заслуговуєте всього достатку Всесвіту.
- секрети мислення в стилі достатку. Оволодівши ним, ви відкриєте двері до достатку, яке буде нестримно притягатися до вас!
- магічну 3-крокову схему, яка прискорить ваш шлях до фінансової свободи.
- Як організувати самий бурхливий у Вашому житті потік грошей в вашу сторону ... допомагаючи людям!
- Як менше працювати над "зароблянням грошей" і замість цього без зусиль "залучати" достаток... і при цьому встигати насолоджуватися життям.
- мій особистий набір перевірених стратегій збагачення, які зазвичай були доступні тільки моєму Близькому колу учнів.
- найефективніший інструмент розпорядження грошима всіх часів. Ви будете шоковані, коли відчуєте його міць на собі!
- яка все-таки ваша "грошова установка". Знаючи це, ви легко зможете побудувати міцний фундамент для багатства і щастя.
- реальні приклади конкретних практичних способів, якими точно такі ж люди, як ви, збільшили свої доходи в 5, 10, 20 разів або більше! Вже одне це як мінімум в десять разів дорожче ваших інвестицій!
- Як досягти швидкого прогресу, коли я допоможу вам з проблемами, з якими ви стикаєтеся в своєму житті в даний час. (Я буду відповідати на ці маленькі Набори запитань у кожному модулі програми).
Продажник:
https://privatelink.de/?http://www.mindvalleyrussian.com/magazin/sekretymillionera/products