Що нового?

Придбаний Духовний Хакінг. Пакет " шість ступенів "(Геліос)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 206.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що дасть вам духовний хакінг:

Вихід на зовсім інший рівень яскравості свідомості.
Багаторазове збільшення енергії сприйняття (свідомості).
Неймовірна яскрава пригода в глибини себе.

Моє завдання, щоб ви максимально насолоджувалися, йдучи тим шляхом, який я хочу вам показати. Тому що суть не в кінцевій точки шляху, а в тому що ви відчуваєте, йдучи цим шляхом.

І я зроблю все, щоб ваша подорож світом Духовного Хакінгу була максимально яскравою, захоплюючою, цікавою. Я неймовірно люблю в людях інтерес, живі яскраві очі, палаючі спрагою пізнання і інтересом до життя. Я вважаю, що навчання має бути саме таким.

Дуже потужне оздоровлення всього тіла, вихід на зовсім інший рівень здоров'я.

Коли я займався духовним Хакінгом, оздоровлення не було моєю метою. Я йшов шляхом розвитку сили свідомості, але я виявив, що побічним ефектом цього є оздоровлення тіла. Чим здоровіший ваш Дух, тим здоровіше тіло. Здоровий Дух створює здорове тіло.
з чого складається система духовний хакінг (ступені)

Ступінь 1.
Абсолютна енергетична захист

90% вашої енергії дівається вникуда! Як швидко відновити енергетику

Перша найважливіша щабель-це закрити дірки в своїй енергетиці.
Енергетичне (ефірне) тіло людини являє собою повітряну кульку, наповнений енергією/повітрям.

І у переважної більшості людей цей кулька проколотий в безлічі місць.
І повітря/енергія витікає з енергетичного поля.
В результаті енергетичне поле більшості людей являє собою спущений кульку.
Енергетика звичайної людини. У величезній кількості пристуствуют дірки в полі, вампіричні присоски, сексуальні прив'язки, присоски до енергетичних паразитів (егрегор, летунам, маятникам). Ефірне тіло в середньому 5-15 см,астральне тіло 1-1, 5 метра.
Найцікавіше, що навіть у людей, які десятиліттями займаються йогою, цигуном, класичними енергетичними практиками, енергетичне поле у більшості все одно в дірках. Мене завжди дивував цей момент, але це так.

По суті, якщо ви не заклеїли дірки у своєму енергетичному тілі, заняття звичайними енергетичними та духовними практиками схожі на лиття води в решето.
Ви качаєте-качаєте енергію, а вона витікає.
Так, безумовно, з часом дірочки в решеті стануть трохи менше. І вода в решеті буде трохи накопичуватися між дірочок.
І, безумовно, краще займатися чимось, чим не займатися взагалі нічим!
І я не проти йоги!

Енергетика Духовного Хакера. Ефірне тіло з гладкими, як ніби скляними, краями. Відсутні (або їх самий мінімум) дірки в полі, вампіричні присоски, сексуальні прив'язки, присоски до енергетичних паразитів (егрегорам, літунам, маятникам).

Величезна ясність свідомості, практично повна відсутність внутрішнього діалогу. Життя в Надегрегоріальному просторі в ясності і свободі. Ефірне тіло 1,5 метра (у звичайних людей такого розміру досягає астральне тіло). Астральне тіло духовного Хакера показано на наступному малюнку.

Від ефірного тіла Духовного Хакера відлітають, як від стіни горох, всі негативні емоції, думки і енергетичні атаки інших людей.

Одне це багаторазово збільшить рівень енергії вашої свідомості.

Ваша енергія не буде йти в дірки в вашому ефірному тілі, а буде накопичуватися.

Як наслідок, це зробить ваше життя набагато яскравіше, цікавіше, ви будете більше насолоджуватися своїм життям.

Ваші цілі будуть швидше виконуватися, а думки матеріалізовуватися. Вам не доведеться більше "прогинатися під мінливий світ", він підлаштується під Вас.

Ефірне тіло Духовного Хакера після очищення від всіх енергетичних присосок і паразитів автоматично стає 1,5 метра замість 10-20 см, як у звичайної людини.
А астральне тіло автоматично починає займати весь простір, в якому ви перебуваєте (кімната, зал) і підлаштовувати навколишній простір під Вас.
Так, щоб вам було зручно і комфортно в ньому перебувати. Тобто у звичайної людини розмір астрального тіла становить 1-1,5 метра. У Духовного Хакера астральне тіло стає розміром 10-20 метрів.

Астральне тіло Духовного Хакера. Досягає розмірів 10-20 метрів і автоматично розтягується на відстань приміщення, в якому знаходиться духовний Хакер. Підлаштовує енергетику простору під Вас, потужно впливає на всіх, що знаходяться в ньому оточуючих людей. У полі Духовного Хакера панує радість, безтурботність, щастя.

тобто просто почистивши вашу енергетику, закривши дірки і відключившись від енергетичних паразитів, можна збільшити рівень енергії сприйняття в 10 разів!!! За один раз!!! Замість десятиліть практик!

Скажіть, геніально? Закрити дірки в решеті замість того, щоб тупо лити в нього воду! Це дуже, дуже круто!!!

Після чищення енергетики ми встановлюємо непробивний захист, щоб Ваше поле і надалі довічно залишалося завжди таким!

ЦЯ ТЕХНІКА РОБИТЬСЯ ОДИН РАЗ І НА ВСЕ ЖИТТЯ!

Саме тому ця щабель є першою і тільки потім йде все інше.
Тому що кожен ступінь духовного хакінгу багаторазово збільшує у вас рівень енергії сприйняття.

І я хочу, щоб ця вивільнена енергія залишилася з вами, а не витекла через дірки в вашому ефірному тілі або не пішла на корм енергетичним паразитам!

Дана ступінь передається у вигляді відеокурсу з 19 невеликих відеоуроків з вправами.

ступінь 2.1 абсолютна ясність
Ступінь 2.2 Абсолютно стабільна психіка + модуль
по розкриттю енергетичних каналів
Теж по суті два ступені за ціною однієї:

ступінь 2.1 абсолютна ясність

Після курсу "абсолютна енергетична захист" у багатьох з'являються питання: як жити далі?
Що робити, куди йти, коли вийшов на абсолютно новий рівень?
Як зрозуміти, чого насправді хоче ваша Душа?

Курс "абсолютна ясність" дозволяє налаштувати зв'язок з вашою душею, вищим я і отримати відповіді на всі мучать вас питання.

Всі проблеми мучать нас через те, що ми йдемо не тим шляхом, до якого лежить душа, робимо не те що хочемо, брешемо собі. Після цього семінару ви станете самостійним, ви зможете самі отримувати інформацію від вашого вищого Я.
Посилиться Ваша інтуїція. У Вашому житті буде набагато більше ясності.

ступінь 2.2 Абсолютно стабільна психіка

На цьому щаблі нам потрібно підготувати вашу енергетику і психіку до вертикального зльоту вгору на наступних щаблях.
Справа в тому, що як я вже писав, духовний хакінг дає фантастичну швидкість руху.
І не у всіх від цієї швидкості витримує психіка, енергетичні канали, коли за дуже короткий час у величезну кількість разів збільшується кількість енергії в свідомості.
Я довго шукав вихід з цієї ситуації і я його знайшов!

Дана ступінь допоможе вам дуже швидко вирівнюватися і стабілізуватися при будь-яких несприятливих обставинах і психічних і енергетичних навантаженнях.
За допомогою цього ступеня ви з часом навчитеся залишатися стабільним навіть в найскладніших ситуаціях.

Я також хотів зробити з цього модуля окрему платну щабель, але вирішив дати його також бонусом до другого ступеня, тому що вважаю, що дана інформація необхідна. По суті, Ви також отримуєте два повноцінні кроки за ціною одного.

+ Бонусний модуль. Розкриття енергетичних каналів. Наш рівень енергетики залежить від пропускної здатності каналів.
Розкриваючи свої канали, ми стаємо все більш ясними, могутніми, світлими. Плюс йде дуже потужне оздоровлення тіла. В даному модулі я розповідаю, як швидко розкривати енергетичні канали в автоматичному режимі.

ступінь 3.
Абсолютна легкість (стань майстром свого тіла)

Дуже потужна техніка, яка дозволить вашим тонким тілам взяти під контроль фізичне тіло.
За рахунок цієї техніки в рухах з'являється котяча Грація, багаторазово посилюється швидкість рухів, сила.
Так само ця техніка володіє дуже потужним оздоровлюючим ефектом.
Якщо ви займаєтеся спортом, дана техніка дозволить вам вийти на зовсім інший рівень.

Використовуючи цю техніку, ви будете отримувати величезну насолоду від перебування в своєму тілі. Ваше тіло стане слухняним і піддатливим і буде вірно служити вам!

ступінь 4.
Абсолютне зцілення (просунуті техніки цілительства)

Просунуте використання енергетичних налаштувань, яке дозволить вам зцілювати собі та іншим практично будь-які хвороби.

Ви отримаєте просунуті навички цілительства і станете своебразной аптечкою для себе і близьких. Ви зможете за пару хвилин прибрати у себе або в іншої людини головний або зубний біль, дуже швидко зняти і зцілити будь-який затиск, спазм.

Так само на цьому рівні ви зможете зцілювати важкі хронічні хвороби.
А так же створювати свої власні настройки.

Я розповім вам, як створити власну персональну енергетичну настройку, що з'єднує вас з вашою душею.

Після використання цієї настройки, ваші вібрації і рівень особистої сили виростуть в десятки разів!

Дуже потужний курс для найбільш просунутих!

ступінь 5.
Злом Сонця

Солнцееденіе-це неймовірно потужна практика, що дозволяє отримувати енергію сонця і насичувати їй фізичне і тонкі тіла.

https://privatelink.de/?https://info-mail1.justclick.ru/gelios-prodaz-osnovnoi

Угорі