Що нового?

Придбаний [EduNote] мислити під обстрілом: про негативні / сильні почуття в терапії (Марина Дрібна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 181.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У комплект входять два вебінари на теми:
1. "Мислити під обстрілом: про сильні почуття в терапії" (як працювати з сильними почуттями любові і ненависті, що виникають між терапевтом і пацієнтом).
2. "Мислити під обстрілом: про негативні почуття в терапії" (поговоримо про сильні почуття пацієнта і психотерапевта, про порушення і відновлення кордонів. Також більш детально розкриємо теми, які не були порушені на першому вебінарі - а саме - про негативне перенесення).

На вебінарі №1 "мислити під обстрілом: про сильні почуття в терапії" будуть розглянуті теми:
  • "ви мені дуже дорогі": поняття еротичного і еротизованого перенесення і контрпереносу, їх відмінності і подібності
  • навіщо виникає закоханість? - причини появи сильних позитивних почуттів до аналітика і способи відповіді на них;
  • Як повідомити пацієнта/пацієнта про свої почуття? - спонукання Аналітика, що виникають в контрпереносі: чи завжди задовольняти бажання в аналізі неприпустимо
  • як бути з кордонами? - пошук золотої середини між надмірною залученістю і суворої прихильністю кордонів
  • хто і яким чином перериває аналіз? - високі ризики різних форм відігравання і переривання терапії-чи можна їх уникнути
  • "ви мене розчарували": поняття негативного переносу, особливості його виникнення та перебігу
  • "я більше до вас не прийду": чи можливо "умовити" пацієнта залишитися? Коли і чому варто/не варто це робити?
  • "У вас така гаденька-солоденька посмішка": аналітик в ролі "поганого об'єкта", як витримувати ненависть пацієнта і не зійти з розуму.
на вебінарі № 2 "мислити під обстрілом: про негативні почуття в терапії" будуть розглянуті теми:
  • "ви мене розчарували": поняття негативного переносу, особливості його виникнення та перебігу.
  • "я більше до вас не прийду": чи можливо "умовити" пацієнта залишитися? Коли і чому варто/не варто це робити?
  • "У вас така гаденька-солоденька посмішка": аналітик в ролі "поганого об'єкта", як витримувати ненависть пацієнта і не зійти з розуму.
Формат: відеозаписи двох вебінарів.
Тривалість: 2 вебінари по 1,5 години.
Для кого:

Вебінар для психологів, психоаналітиків і студентів психологічних факультетів - початківців і давно практикуючих фахівців.
Автор і ведуча:
Дрібна Марина Вітольдівна-відомий психоаналітик, практикує в руслі теорії об'єктних відносин. Широка приватна практика з 2009 року.
https://privatelink.de/?https://edunote.ru/course-242

Угорі