Що нового?

Придбаний [EduNote] жіночі архетипи: відьма. Початок жіночої сили (Олена Синолиця)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 350 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 72.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

вебінар практичний, з елементами тренінгу. Є першим з циклу, присвяченого жіночим архетипам.

Архетип відьми (Гекати, Селени, Чаклунки, відьми) – базовий, перший ступінь в основі сходів жіночих архетипів. З нього починається рух жіночої душі по шляху особистісного зростання і розвитку. Він стоїть в основі сходів усіх рівнів жіночих архетипів та ініціацій. Відьма-це хаос, наповнений силою народжувати порядок і гармонію.
відьма – це зв'язок з потойбічним, світом мертвих, несвідомим. З іншого боку-це потужна вітальність, абсолютне здоров'я, стан природності і природної суті. У хаосі відьми закладена грандіозна сила, потужний потенціал до зростання і розвитку. Блокування енергії, порушення свободи прояву архетипу несприятливо впливають на весь подальший шлях жіночої душі. Важливо знати в собі цю силу, відчувати її прояви, відмовитися від страху перед нею і звичного блокування, навчитися нею керувати. Цей архетип може подарувати самі невичерпні ресурси. У ваших руках можливість познайомитися ближче зі своєю власною відьмою, доторкнутися до її цілющим силам.

Я-Ева, і пристрасті мої великі:
Все життя моя пристрасна тремтіння!
Очі у мене вогники-вуглинки,
А волосся стигле жито,
І тягнуться до них з хлібів волошки.
Загадковий вік мій-хороший.

М. Цвєтаєва"Чаклунка"

потрібно носити в собі хаос, щоб бути в змозі народити танцюючу зірку
Ф. Ніцше

доступність: доступ до відеозапису тільки теоретичної частини: 50 хв. запис практичної частини не надається!

в ході вебінару ми розглянемо риси і характеристики архетипу відьми як першого етапу в процесі особистісного зростання. Познайомимося з образами, атрибутами, символами, що наповнюють архетип. Дізнаємося ознаки вільного прояву і блокування його енергії в житті жінки, значення архетипу на подальшому шляху жіночого розвитку та ініціацій, вплив відьми на архетипи, що формуються після нього.

проведемо кілька проективних і арт-терапевтичних технік, а також візуалізацію і елементи танцю для знайомства з власними вільними і природними проявами архетипу відьми. Обговоримо домашнє завдання для подальшої роботи з архетипом в загальному чаті.

Матеріал вебінару буде корисний:
  • практичним психологам,
  • психологам в області сімейних і особистих відносин, фахівцям, які беруть участь в наданні допомоги при жіночих травмах,
  • ведучим жіночих тренінгів,
  • астрологам і езотерикам, які цікавляться аспектами колективного несвідомого,
  • всім жінкам, які прагнуть до зростання і щастя, не залежно від професії.
зміст вебінару підноситься загальнодоступною мовою, не містить складних медичних понять.

Формат роботи: інформаційна частина, обговорення, практична робота - виконання технік візуалізації, роботи з тілом, арт-терапії, домашнє завдання.
https://privatelink.de/?https://edunote.ru/course-522

Угорі