Що нового?

Придбаний Ефективне мислення 2.0 (Костянтин Шереметьєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7853 ГРН
Учасників: 0 з 111
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
1. Супер інтелект. Як стати розумним
Аудіотренінг + бонуси + практичні завдання
Більше 20 років дослідження роботи інтелекту... і тепер тут, в одному місці, всі секрети і всі кращі методики для настройки мислення.
Ви дізнаєтесь, як працює ваш мозок і що робити, щоб він працював набагато, набагато ефективніше.

2. Сонце в долонях. Приховані резерви вашого здоров'я
Аудіокурс про приховані резерви здоров'я. Про зв'язок свідомості і вляніі думок на фізичний стан і здоров'я. Про методи оздоровлення та самовідновлення

3. Візуальне мислення. Як бачити те, що приховано від інших
Єдиний практичний аудіокурс по найефективнішим технікам візуального мислення, які ви зможете застосовувати в творчості, бізнесі і свого повсякденного життя.

4. Логічне мислення. Думки змінюють реальність
Найпотужніший спосіб мислення, для якого не існує обмежень – це логічне мислення.
Це мислення прямо впливає на ту реальність, в якій ви живете.
З цього курсу ви дізнаєтеся, як застосовувати логіку для вирішення життєвих проблем.
Ваша реальність почне змінюватися прямо на очах.

5. Інтелект в деталях
Авторський курс Костянтина Шереметьєва про інтелект. Знаючи, як працює інтелект, ви досягнете великих висот в будь-якій сфері життя, чим би ви не займалися. Аудіокурс допомагає змінити життя і мислення, роблячи його ще більш ефективним...

6. Фонтан ідей. Як стати творчою особистістю
Ви хочете дізнатися головний секрет творчості і використовувати його в своєму житті? Ви хочете почати творити прямо зараз, використовуючи просту і ефективну методику? Ви хочете стати креативніше і генерувати нові рекламні, маркетингові або бізнес-ідеї кожен день?

Існує методика, за допомогою якої Ви з легкістю будете придумувати нові проекти в роботі, бізнесі, хобі, творчості. Методика докладно описана в електронній книзі"Фонтан ідей: як стати творчою особистістю"

https://privatelink.de/?http://www.sheremetev.info/index.php/effektivnoe-myshlenie

Угорі