Що нового?

Придбаний Егоманія (Наталія Казаріна, Наталія Корольова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте записи лекцій і вебінарів з домашніми завданнями
Чи можна не любити себе? Дуже просто. Все життя віддати дітям, відносинам або роботі. Забути про себе і постійно жертвувати своїм інтересами, здоров'ям, часом і всім життям для когось іншого.
Адже полюбити себе не та вже просто, над цим потрібно працювати. Можна зняти з себе тягар жертви і стати незручним, але абсолютно щасливим егоїстом. Людиною, яка здатна розпізнати свої бажання і задовольняти їх.

багато хто помилково вважає, що егоїзм – це погано і він його прояви є протилежністю любові, доброти і людинолюбства. Звичайно, це не вірно. Люди, які здатні прислухатися до себе, поважають і люблять себе, не примушують себе ні до чого – це люди з величезним ресурсом, яким вони здатні поділиться!

"Егоманія" для тих, хто:
  1. хоче прожити яскраве, повне і щасливе життя без жалю і сумнівів, і хоче діяти, а не чекати підтримки від тих, хто не здатний її дати.
  2. Не боїться своїх бажань, мріє без кордонів і вірить, що навіть самі немислимі "хочу" мають право на існування і можуть здійсниться
для того, щоб бажання почали виконуватися зовсім немає необхідності в чарівництві або родинних зв'язках. Потрібно просто змінити спосіб мислення, довіритися собі і сміливо діяти. Цьому і навчить вас марафон.

вам точно це потрібно, якщо
  • ви легко піддаєтеся впливу оточуючих вас людей, і близьких і сторонніх, на ваше самопочуття, емоційний стан і навіть ваші рішення
  • ви боїтеся задаватися такими питаннями як "у чому сенс мого існування?", "чи подобається мені те, чим я займаюся?", "невже таким і буде моє життя?"
  • ви всерйоз вважаєте, що егоїзм-це погано, відмовляти і говорити " ні " -значить стати поганим в очах громадськості, а домогтися якихось висот можуть тільки люди зі зв'язками або шахраї
  • через те, що ви не вірите в себе, ви регулярно відмовляєтеся від цікавих і перспективних пропозицій, які можуть докорінно змінити уклад Вашого життя
https://privatelink.de/?https://egomagia.kasarina.ru

Угорі