Що нового?

Придбаний Експерт свого здоров'я. Тариф 1. Лютий 2023 (Аня Шаповалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2942 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Повна стратегія вашої програми оздоровлення, якщо

• у вас є які-небудь симптоми, які вас турбують і вони не проходять або симптоми, які проходять, але періодично з'являються знову
  • вам не вистачає ресурсу, ви хочете поліпшити якість життя і зміцнити свій імунітет в період загострення сезонних захворювань
  • вас турбує стан здоров'я ваших дітей або інших членів сім'ї
  • ви плануєте вагітність і хочете максимально комфортно підготувати свій організм до цього періоду
  • ви поки новачок в сфері оздоровлюючого харчування і лише почали знайомитися з методикою Ентоні Вільяма, але серйозно мають намір розібратися в цій темі
  • у вас зараз немає часу вивчати всі книги Ентоні Вільяма самостійно. У цьому посібнику ви отримаєте ключову інформацію, яка стане базою для вашого подальшого зцілення
своє здоров'я можна відновити, якщо ви:
  • знаєте, в чому причина вашої проблеми
  • розумієте, за допомогою яких інструментів можна впоратися з цією проблемою
  • займаєте активну позицію у своєму житті і починаєте діяти
пройшовши цей курс, ви

- будете володіти основними принципами зниження вірусного і токсичного навантаження і тим самим зможете створити умови для відновлення і зцілення свого організму

- складіть свій індивідуальний протокол
Антивірусний і антибактеріальний протокол, що розбирається на цьому курсі - це
  • набір простих зрозумілих і ефективних інструментів, здатних комплексно вирішити всі проблеми сучасної людини
  • ключові дії, які важливо освоїти всім, хто хоче допомогти своєму організму зцілитися від хронічних захворювань або поліпшити своє самопочуття
тиждень 1
Самодіагностика
Самодіагностика допоможе вам краще розібратися в стані свого здоров'я і визначити пріоритети в своєму майбутньому протоколі. Кожен наступний урок буде так чи інакше зачіпати результати роботи, проведеної вами в рамках самодіагностики. Ця карта допоможе вам ефективніше використовувати рекомендації, отримані на курсі

Тиждень 2
Базові ПРАВИЛА для зниження вірусного та бактеріального навантаження

Тиждень 3
Створення умов для ефективного очищення і зцілення

Тиждень 4
Вплив токсичного адреналіну на процес зцілення і зниження рівня стресу

Тиждень 5
Рекомендації для цілеспрямованого зниження вірусної та бактеріальної активності за допомогою харчування

Тиждень 6
Підтримка добавками

Тиждень 7
Денна рутина

Тиждень 8
Програми очищення Медікал Медіу
Складання комплексного протоколу.
Тариф 1
8 тематичних модулів
  • самодіагностика в онлайн форматі з ані
  • 15 лекцій у записі
  • Робочий зошит для складання індивідуального протоколу