Вам так хочеться зводити з розуму оточуючих густими, сяючими волоссям. Мрієте, щоб ваша шевелюра довгі роки зберігала доглянутий і здоровий вигляд.
Хочете, щоб сивина до глибокої старості не знала до вас дорогу.
Ви балуєте волосся зміцнюючими засобами, приймаєте вітамінки, регулярно миєте дорогими шампунями, витрачаєте півзарплати на дорогі барвники і бальзами-маски...
ви сотий раз задаєте собі питання:
- чому кінчики постійно січеться і псують весь вигляд зачіски?
- чому не працюють" бабусині " екологічні та бюджетні кошти?
- Як зберегти здоровий вигляд і стан волосся, якщо роки юності давно позаду?
- У чому реальна причина ламкості волосся і хвороб шкіри голови?
- може бути, варто змиритися і наростити штучні пасма або зробити хімічну завивку для обсягу?
- повна діагностика волосся і визначення їх стану.
- ви навчитеся самостійно визначати тип волосся,розбиратися в його нюансах, оцінювати стан структури волосся і шкіри голови
- розуміння можливих складнощів зі здоров'ям, які необхідно вирішити для подальшого повного відновлення здоров'я волосся і шкіри голови
- ви будете чітко розуміти, що необхідно волоссю в даний момент для підтримки краси і здоров'я – будете бачити, звідки "ростуть ноги" ймовірної проблеми, і шляхи її вирішення в найкоротші терміни
- Розробка персональної дієвої та ефективної системи догляду за волоссям
- Ви отримаєте готові методи і рецепти, які будуть ефективні саме для вас
- зрозумієте, як доглядати за своїм волоссям без помилок і невдалих проб
- розберетеся з істинними причинами ламкості волосся, втрати блиску, виникненням сивини і лупи
- дізнаєтеся способи швидкого позбавлення від проблем з волоссям
- зможете швидко відновлювати волосся після стресів і повертати їм відмінний вигляд
- позбудетеся від сивини без фарбувань і відкладіть її появу
- виконаєте бажану мрію-густе, шикарне, гладке волосся!
Уроки
Пакет Базовий
1. Волосся і шкіра голови. Фактори здоров'я волосся.
2. Вивчаємо структуру волосся. Тестуємо себе: визначаємо стан волосся спеціальними тестами.
3. Визначаємо тип волосся і розробляємо персональну систему догляду. Методи і рецепти швидкого відновлення.
4. Складнощі" на нашу голову": лупа, випадання волосся. Визначення причин і способи усунення проблем.
5. Погляд трихолога: можливі хвороби шкіри голови і хвороби структури волосся. Способи відновлення здоров'я шкіри голови і волосся.
https://privatelink.de/?https://alfa-omega.plus/roskoshniye-volosy