Що нового?

Придбаний Експрес-омолодження і відновлення волосся в будь-якому віці за 21 день. Тариф Базовий (Етель Аданьє)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1912 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 397.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вам так хочеться зводити з розуму оточуючих густими, сяючими волоссям. Мрієте, щоб ваша шевелюра довгі роки зберігала доглянутий і здоровий вигляд.
Хочете, щоб сивина до глибокої старості не знала до вас дорогу.
Ви балуєте волосся зміцнюючими засобами, приймаєте вітамінки, регулярно миєте дорогими шампунями, витрачаєте півзарплати на дорогі барвники і бальзами-маски...

ви сотий раз задаєте собі питання:
  • чому кінчики постійно січеться і псують весь вигляд зачіски?
  • чому не працюють" бабусині " екологічні та бюджетні кошти?
  • Як зберегти здоровий вигляд і стан волосся, якщо роки юності давно позаду?
  • У чому реальна причина ламкості волосся і хвороб шкіри голови?
  • може бути, варто змиритися і наростити штучні пасма або зробити хімічну завивку для обсягу?
що вас чекає в цьому курсі:
  • повна діагностика волосся і визначення їх стану.
  • ви навчитеся самостійно визначати тип волосся,розбиратися в його нюансах, оцінювати стан структури волосся і шкіри голови
  • розуміння можливих складнощів зі здоров'ям, які необхідно вирішити для подальшого повного відновлення здоров'я волосся і шкіри голови
  • ви будете чітко розуміти, що необхідно волоссю в даний момент для підтримки краси і здоров'я – будете бачити, звідки "ростуть ноги" ймовірної проблеми, і шляхи її вирішення в найкоротші терміни
  • Розробка персональної дієвої та ефективної системи догляду за волоссям
  • Ви отримаєте готові методи і рецепти, які будуть ефективні саме для вас
А ось, що буде після проходження курсу:
  • зрозумієте, як доглядати за своїм волоссям без помилок і невдалих проб
  • розберетеся з істинними причинами ламкості волосся, втрати блиску, виникненням сивини і лупи
  • дізнаєтеся способи швидкого позбавлення від проблем з волоссям
  • зможете швидко відновлювати волосся після стресів і повертати їм відмінний вигляд
  • позбудетеся від сивини без фарбувань і відкладіть її появу
  • виконаєте бажану мрію-густе, шикарне, гладке волосся!
Тариф
Уроки

Пакет Базовий

1. Волосся і шкіра голови. Фактори здоров'я волосся.

2. Вивчаємо структуру волосся. Тестуємо себе: визначаємо стан волосся спеціальними тестами.

3. Визначаємо тип волосся і розробляємо персональну систему догляду. Методи і рецепти швидкого відновлення.

4. Складнощі" на нашу голову": лупа, випадання волосся. Визначення причин і способи усунення проблем.

5. Погляд трихолога: можливі хвороби шкіри голови і хвороби структури волосся. Способи відновлення здоров'я шкіри голови і волосся.

https://privatelink.de/?https://alfa-omega.plus/roskoshniye-volosy

Угорі