Що нового?

Придбаний Empower 360° LVL 2.0 (Марія Норік / Мария Норик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3306 ГРН
Учасників: 3 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 229.2 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Empower 360° LVL 2.0 (Мария Норик)

HARD рівень жіночного силового тренінгу та розблокування особистості

Він-такий один,

Хард силові тренування, по тілесному і мозковому штурму і розблокування
NEW ! Тотальне занурення і розбір головних сідничних вправ в 3х годинному ZOOM созвоне, Нова ускладнена хард-програма для дому та залу, нові вправи хард рівня опрацювання та виконання, розбори блоків: страх, сором, хочу так як я хочу, але не роблю, стоп-крани в тренінгу і тілі; блок мотивації і генерації енергії 24/7 (я-реактор, енергія в мені), секрети і методика ефективності від Марії на власному практичному Кейсі.

ВИ ОТРИМУЄТЕ :
  • Нові хард-вправи на різні м'язові групи (сідниці, спина, прес)
  • Банк ефірів генерація стану, мотивації, енергії (Я-ядерний реактор свого життя)
  • Челендж-завдання та їх смисли
  • Запис семінару: 3х-годинний ЗУМ розбір кращих сідничних вправ, нових незвичайних варіацій, інгібіції сідничних і їх ефективного включення на моїй живій практиці
  • ХАРД програма тренувань для залу і вдома з акцентом на сідниці
  • Реалії" забивної " попереку, присідання, іншої думки і порад
  • Тотальна глибинна трансформація і усвідомлення, залотерапія, розстановка особистих кордонів, зроби свій лвл АП в житті і банк "проявися"
  • Де і як брати мотивацію? Розстановка відносин зі спортом і довічне впровадження в свій лайфстайл
  • Безстроковий доступ і тематичний догруз (автоматичні оновлення продукт-на яндекс Диску (гугл при необхідності)
  • "Мінісерія" другого хард-рівня

HARD уровень женственного силового тренинга и разблокировки личности

Он - такой один,
Хард силовые тренировки, по телесному и мозговому штурму и разблокировке

NEW ! Тотальное погружение и разбор главных ягодичных упражнений в 3х часовом ZOOM созвоне, новая усложненная хард-программа для дома и зала, новые упражнения хард уровня проработки и исполнения, разборы блоков: страх, стыд, хочу так как я хочу, но не делаю, стоп-краны в тренинге и теле; блок мотивации и генерации энергии 24/7 (я-реактор, энергия во мне), секреты и методика эффективности от Марии на собственном практическом кейсе.

ВЫ ПОЛУЧАЕТЕ :
  • Новые хард-упражнения на разные мышечные группы (ягодицы, спина,пресс)
  • Банк эфиров генерация состояния, мотивации, энергии (я- ядерный реактор своей жизни)
  • Челлендж-задания и их смыслы
  • Запись семинара: 3х-часовой ЗУМ разбор лучших ягодичных упражнений, новых необычных вариаций, ингибиции ягодичных и их эффективного включения на моей живой практике
  • ХАРД программа тренировок для зала и дома с акцентом на ягодицы
  • Реалии "забивной" поясницы, приседа, другого мнения и советов
  • Тотальная глубинная трансформация и осознания, залотерапия, расстановка личных границ, сделай свой лвл ап в жизни и банк "проявись"
  • Где и как брать мотивацию? Расстановка отношений со спортом и пожизненное внедрение в свой лайфстайл
  • Бессрочный доступ и тематический догруз (автоматические обновления продукт- на яндекс диске(гугл при необходимости)
  • "Минисерия" второго хард-уровня
https://ebashing-time.com/products/empower-2-0/

Останнє редагування модератором:
Угорі