Що нового?

Набір учасників Енергія ізобілія / Энергия изобилия 8.0. Business Class (Богдана Гончарук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 31200 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 811.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ЯК Я ПОЛЕТІЛА В ДУБАЙ ВИГУЛЯТИ СВОЮ МАЛЕНЬКУ ДІВЧИНКУ ♥ І ЩО МЕНІ ЦЕ ДАЛО?

Просто вперше за останні 7 років я полетіла в подорож без чоловіка, без дітей, без батьків і навіть без контент мейкеру!

Це була одна з практик з великого курсу #Енергія ІЗОБІЛІЯ, котра пророчила мені шалений успіх, мільйони і мільярди, масштаб і вихід на світовий рівень! Окрім просто подорожі, я робила кожен день рутині практики, і зробила такий душевний камінг аут :

‼подякувала своєму наставнику і зізналась в тому, що просто люблю її як душа може любити свою рідну душу,

‼вийшла з его на максималках,

‼ридала від відкритого серця на очах у 70ти дуже багатих і дуже відомих людей 😄

‼їхала в автобусі, де ще більше пропрацювала гординю

‼І на фіналочку: записала СИЛЬНО ВІДКРИТИЙ ПОДКАСТ з моєю ученицею, з найкращим кейсом за всю історію, з доларовою міоьйонеркою, і з тою з ким не спілкувалась 1 рік на тему « ХЕЙТ І НЕЗАДОВОЛЕНІ УЧНІ, ЧИ Є ТАКІ?»,

А Сорі, трохи не забула ))) ще почитала коментарі про мою участь в супер мамі і прийняла свою суб.особистість інфоциганки на максимум!

ЯК РЕЗУЛЬТАТ:

1. АБСОЛЮТНИЙ РЕКОРД: 350 УЧНІВ НА КУРСІ #ЕНЕРГІЯ ІЗОБІЛІЯ ЗА 10 ДНІВ!

2. МАЙЖЕ 4000 УЧНІВ НА МІНІ ПРОДУКТІ!

3. Я НАРОДИЛА ІДЕЮ, ВІД КОТРОЇ ХОЧЕТЬСЯ ЖИТИ: ТРАНСФОРМАЦІЙНЕ ШОУ #ПРОБУДЖЕННЯ 22.12.2024 В 12:12 В КИЄВІ І КОЛЕКТИВНА МЕДИТАЦІЯ НА ВІДКРИТЕ СЕРЦЕ І ЛЮБОВ ДО ЛЮДЕЙ, КОТРУ МИ ЗАФІКСУЄМО В КНИЗІ РЕКОРДІВ!

Фух, у мене все! В сторіс сьогодні покажу чому я точно не інфоциганка 😀😀😀😀 заходьте!

І якщо хочете подивитись вебінар про те як перестати бути бідним і страждати від внутрішніх блоків і програм, пишіть слово #ЛЮБОВ , і мій менеджер вишле вам посилання на закриту групу ♥

Business Class

6 Модулей
6 Медитаций
6 Трансформирующих техник
Mastermind выпускной с Богданой

722 євро

https://bohdanagoncharuk.me/ https://www.instagram.com/bohdana_goncharuk/

Угорі