це висока енергія для розвитку і підвищення ваших вібрацій до частоти 999
Підвищення вібрацій Матері-Землі!
згадайте, хто ви є насправді! Пізнайте світло всередині себе і ваших ангелів! Прийшов час принести світло, а також частинку вашої енергії в цей світ, щоб інші люди, які ще духовно не прокинулися, також згадали про свою божественну природу. Ви можете допомогти їм у пробудження і визнання себе, а також в розумінні того, що є тільки я єсмь, що ми є ти і я і всі інші, і ми пов'язані в єдності всього того, що є!
що відбувається через активацію в частоті 999
Підвищення вібрацій Матері-Землі!
згадайте, хто ви є насправді! Пізнайте світло всередині себе і ваших ангелів! Прийшов час принести світло, а також частинку вашої енергії в цей світ, щоб інші люди, які ще духовно не прокинулися, також згадали про свою божественну природу. Ви можете допомогти їм у пробудження і визнання себе, а також в розумінні того, що є тільки я єсмь, що ми є ти і я і всі інші, і ми пов'язані в єдності всього того, що є!
що відбувається через активацію в частоті 999
- процеси підвищення вібрацій в ваших тонких тілах будуть відбуватися моментально.
- ваші вібрації будуть вирівнюватися і буде розширюватися ваше світлове тіло.
- старі структури та шаблони розчиняються. Ви прокинетеся від своїх старих життів і відчуєте глибоко в серці, що відбувається щось велике і грандіозне.
- ваша істина і ваша божественність жадають повного пробудження.
- енергія Вознесіння 999 направляє вас і допомагає, щоб визначити свій власний прекрасний світло, відчути його і висловити.
- відбувається великий енергетичний зсув. Ви переходите зі стану дуальності і розділеності до рівноваги і гармонії.
- Eranus чакра Еранус чакра знаходиться в задній частині голови, приблизно на 3 см нижче черепної коробки. Коли ця чакра активована і наповнена енергією Нового часу, то це може значно вплинути на видалення гормону смерті і зміни клітин. Вона сприяє поліпшенню вашого здоров'я і тривалості життя, програмує ваші клітини на довге життя і допомагає видалити страхи. Люди, у яких Еранус чакра активована, є врівноваженими людьми і вони вібрують в гармонійному ритмі Всесвіту і Землі. Ніщо і ніхто не може їх вивести зі стану спокою. Вони наповнені впевненістю і силою. Люди, еранус чакра яких не активована, часто страждають від різних страхів. Ці люди особливо бояться смерті.
- Луї чакра Луї чакра знаходиться в центрі мозку, уздовж енергетичної зв'язки, що проходить між вухами, трохи вище слухових каналів. Якщо ця чакра активована, вона призводить до глибокої духовності. Люди, чия Луїна-чакра активована, усвідомлюють в медитативному стані велику взаємозв'язок і їм легко вдається концентруватися. Люди, чия Луї-чакра не активована, в основному дуже неспокійні і насилу можуть зосереджуватися. Вони самі себе обмежують і тим самим не можуть пізнати велич Джерела.
- для себе,
- для своїх рідних і близьких,
- для передачі іншим людям.
https://privatelink.de/?https://nataniell.ru/energiya-vozneseniya-999