Ви коли-небудь запитували себе: Що змушує носіїв мови звучати так... природно?
Багато хто вивчає англійську мову знають його на хорошому рівні, але вони не звучать природно.
Вони знають багато граматики. Вони склали іспити з англійської мови. Вони вивчали вимову і лексику.
Так чому ж, коли вони говорять, їх мова звучить неприродно?
Відповідь: колокації
Серйозно, це поверне вам голову і перетворить вашу англійську:
Колокації-це поєднання слів, які просто звучать правильно для носіїв мови.
Це два або більше слів, які часто зустрічаються разом і звучать правильно.
Це дійсно важливий момент - можуть бути й інші слова, які матимуть сенс, але колокації-це словосполучення, які звучать дійсно ідеально в свідомості носія мови.
Подивіться на цей приклад:
Отже, у мене є погані та Хороші новини. Я думаю, ми почнемо з поганої новини, щоб прибрати її з дороги:
Існує величезна кількість словосполучень, і вам доведеться вчити їх одне за іншим. Багато студентів не мають структури в своєму навчанні, і в підсумку вивчають їх неефективно, нудно. Це означає, що вони мало рухаються вперед і втрачають мотивацію.
Ви готові до хороших новин?
Я дуже люблю викладати словосполучення. Правда. А коли вчитель отримує задоволення від викладання, учні вчаться краще!
Чи готові ви до нових хороших новин?
Курс англійською мовою!
Багато хто вивчає англійську мову знають його на хорошому рівні, але вони не звучать природно.
Вони знають багато граматики. Вони склали іспити з англійської мови. Вони вивчали вимову і лексику.
Так чому ж, коли вони говорять, їх мова звучить неприродно?
Відповідь: колокації
Серйозно, це поверне вам голову і перетворить вашу англійську:
Колокації-це поєднання слів, які просто звучать правильно для носіїв мови.
Це два або більше слів, які часто зустрічаються разом і звучать правильно.
Це дійсно важливий момент - можуть бути й інші слова, які матимуть сенс, але колокації-це словосполучення, які звучать дійсно ідеально в свідомості носія мови.
Подивіться на цей приклад:
- He lost his job due to a budget cut.
- He lost his job due to a budget reduction.
Отже, у мене є погані та Хороші новини. Я думаю, ми почнемо з поганої новини, щоб прибрати її з дороги:
Існує величезна кількість словосполучень, і вам доведеться вчити їх одне за іншим. Багато студентів не мають структури в своєму навчанні, і в підсумку вивчають їх неефективно, нудно. Це означає, що вони мало рухаються вперед і втрачають мотивацію.
Ви готові до хороших новин?
Я дуже люблю викладати словосполучення. Правда. А коли вчитель отримує задоволення від викладання, учні вчаться краще!
Чи готові ви до нових хороших новин?
Курс англійською мовою!
https://privatelink.de/?https://englishwithlucy.teachable.com/p/january-challenge