Що нового?

Набір учасників Erotraverse-Novel 1 (Тетяна Бісері)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 1 з 78
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.4 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хочеш урізноманітнити постільні ігри новими позами і підвищити чутливість інтимних м'язів?

За допомогою однієї програми:
  • покращіть красу тіла
  • Навчіться технікам віртуозного сексу
  • зміцніть інтимне здоров'я
авторська програма Тетяни Бісері EROTRAVERSE
Тетяна Бісері-тренер Федерації вумбілдингу ім. В. Л. Муранівського з 2010-2019рр, тренер Федерації фітнесу та аеробіки
10 років тому я розробила унікальну програму, цінність якої створити звичку в тілі рухатися красиво в сексуальних позах, рефлекторно скорочуючи інтимні м'язи.

Мета тренування EROTRAVERSE:
  • Перенести цю звичку у ваше життя.
  • що вас чекає? Поліпшення якості вашого сексуального життя, а також дана практика буде підтримувати ваше інтимне здоров'я в нормі, а тіло в тонусі.
на курсі EroTraverse ви:

Навчіться технікам віртуозного сексу
Посилиться яскравість відчуттів завдяки фізичному (скорочення інтимних м'язів) і візуальному (красиві руху в позах) ефектів

Зміцніть інтимне здоров'я

Активні рухи тазом і скорочення м'язів благотворно впливають на загальний стан організму, покращуючи кровотік і лімфодренаж і зберігають молодість

Покращіть красу тіла
Альтернативна фітнес-тренування-збалансоване навантаження на всі групи м'язів, включаючи інтимні м'язи

Для кого ця програма
1
Нерегулярний секс або перерва у відносинах (альтернатива сексу, підтримка сексуального тонусу і грайливого настрою)

2
Берегині" мільйона " тренажерів для інтимного фітнесу, що лежать без діла і не знають що з ними робити

3
Відсутнє бажання близькості

4
Бажання розбудити чутливість і оргазм

5
Наречені, які бажають навчитися мистецтву красивого витонченого чуттєвого сексу

6
Дівчата 50+, які бажають розпалити згасле полум'я пристрасті і бажання

7
Дівчата, які бажають розкрити потенціал і можливості свого прекрасного тіла і отримувати задоволення від процесу

8
Любительки фітнес-програм або чогось "новенького"

• Тренінг інтимних м'язів
  • розтяжка
  • 5 теоретичних уроків
  • 5 практичних уроків
  • 5 сценаріїв застосування технік з елементами приватного танцю
https://privatelink.de/?https://erotraverse-novels.ru/

Угорі