Відкрито набір на 4 потік навчання «EXPERT P2P”
Якщо ти хочеш отримати
— Покрокову схему роботи на P2P
— Мої звʼязки, практику, перевірені методи
— Підтримку і супровід до результату
Бронюй місце прямо зараз по посиланню у шапці профілю
Я Марія ,мені 30 рочків,я з міста Харків , проживаю у місті Київ .2 роки я займаюсь криптою ,переважно Р2р торгівлею та арбітражем криптовалют..Працюю в найкращій команді ,а саме ,навчаю людей з різних сфер життя ,заробляти гроші на Р2р з будь якої точки світу .Маю багато успішних кейсів своїх учнів ,чиє життя суттєво змінило р2р.
Наразі я також в потоці навчання .Але в іншій ніші.22 другого квітня я починаю курс з розкриття себе як експерта.Тому думаю тут буде багато цікавої та корисної інформації .Ви будете свідком переродження мого аккаунту в експертний блог .Бо якщо інші вже давно заробляють через інстаграм ,та купляють вілли на Балі ,чим я гірша ?! Треба бути на плаву ,і в теме «як то кажуть» Життя одне .
ПОВНОЦІННЕ НАВЧАННЯ
32 900 грн
Це комплексна навчальна програма з нуля, що дає тобі всі необхідні знання та навички для успішного арбітражу. Від основ до просунутих стратегій – ти отримаєш повний інструментарій для стабільного заробітку.
НАВЧАННЯ EXPERT
Що ти отримаєш?
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ – EXPERT
Основи P2P – знайомство з видами арбітражу та ключовими принципами.
Робочі інструменти – налаштування програм та сервісів для ефективної роботи.
Стратегії торгівлі – розбір прибуткових схем та кейсів.
Фінансові аспекти – робота з банками та ФОП.
Масштабування в арбітражі – вихід на нові рівні заробітку.
Розбір скаму у сфері P2P– як не стати жертвою шахраїв.
Апеляції та підтримка – алгоритми дій у спірних ситуаціях.
Робота з біржами – нюанси роботи на топових платформах.
P2P без банків – альтернативні методи заробітку.
Європейські валюти – як працювати з ринками ЄС.
Юридичні аспекти – онлайн-лекція від професійного юриста.
Живі ефіри – понад 10 онлайн-сесій із ментором та кураторами.
Чат підтримка 24/7 – доступ до закритого чату для оперативної допомоги.
Почни навчання зараз та вийди на новий рівень доходу у сфері арбітражу!
Якщо ти хочеш отримати
— Покрокову схему роботи на P2P
— Мої звʼязки, практику, перевірені методи
— Підтримку і супровід до результату
Бронюй місце прямо зараз по посиланню у шапці профілю
Я Марія ,мені 30 рочків,я з міста Харків , проживаю у місті Київ .2 роки я займаюсь криптою ,переважно Р2р торгівлею та арбітражем криптовалют..Працюю в найкращій команді ,а саме ,навчаю людей з різних сфер життя ,заробляти гроші на Р2р з будь якої точки світу .Маю багато успішних кейсів своїх учнів ,чиє життя суттєво змінило р2р.
Наразі я також в потоці навчання .Але в іншій ніші.22 другого квітня я починаю курс з розкриття себе як експерта.Тому думаю тут буде багато цікавої та корисної інформації .Ви будете свідком переродження мого аккаунту в експертний блог .Бо якщо інші вже давно заробляють через інстаграм ,та купляють вілли на Балі ,чим я гірша ?! Треба бути на плаву ,і в теме «як то кажуть» Життя одне .
ПОВНОЦІННЕ НАВЧАННЯ
32 900 грн
Це комплексна навчальна програма з нуля, що дає тобі всі необхідні знання та навички для успішного арбітражу. Від основ до просунутих стратегій – ти отримаєш повний інструментарій для стабільного заробітку.
НАВЧАННЯ EXPERT
Що ти отримаєш?
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ – EXPERT

https://pomogaeva.com/expert https://www.instagram.com/pomogaeva.p2p/ https://www.instagram.com/p/DHicmQBtR5F/
Останнє редагування: