Що нового?

Придбаний [[EZO school] Право на гроші (Олена Шубіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ПРАВО на гроші.
Як ми самі створюємо свою грошову долю?
Онлайн-курс Олени Шубіної
3 вебінару по 1,5-2 години в запису.
Чат-підтримка в телеграм.

Теми вебінарів:
1️⃣ ПРАВО НА ГРОШІ. Все, що потрібно знати про нього. Що це? Звідки береться? Як заробляється і втрачається? Рівні прав і рівні відповідальності в них.
2️⃣ ПРАВО НА ГРОШІ В СІМ'Ї ТА СИСТЕМІ РОДУ. Не" як правильно", а"з ким Як правильно". Як, в залежності від порядку і рівня прав чоловіка/дружини та інших обставин, можна або збільшувати, або зменшувати кількість грошей в сім'ї. Як не стати донором чужої сім'ї та інші пікантні ситуації, коли вона занадто любить, а він відповідальний.
РОДОВІ РОЛІ. У кого в роду гроші? Хто їх розподіляє і як ставлення один до одного впливає на те, у кого скільки? Хто такі "скарбники", "годувальники", "бідні і багаті родичі". Правила поведінки з кожним з них. Кармічні уроки і завдання, які несе кожна роль.
3️⃣ МЕНТАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВОЮ ДОЛЕЮ. Що збільшує, а що зменшує кількість грошей? Що таке "свої гроші", "чужі гроші", "порожні гроші", "погані гроші" і так далі. Як не втратити "зчеплення" з грошовим потоком. Як, включивши усвідомлення, можна формувати своє майбутнє. Які сили працюють проти нас і як їм протистояти. Що таке "програма бідності" і як заражаються нею. Як ми самі віддаємо свої права і що можна зробити, щоб їх повернути.
І багато іншого. Відповіді на питання в чаті, яких, повірте, буде багато.
Коротко про мене:
Олена Шубіна (СПб-Рига)
Психолог, системний терапевт, тілесно-орієнтований терапевт. 22 роки професійного стажу.
З 2007 року розвиваю напрямок "карматерапія", що дозволяє трохи глибше заглянути в причини людських доль. З 2002 року веду "грошові тренінги", регулярно підвищуючи і глибину, і складність. Автор кількох книг і безлічі публікацій з психології відносинам людини з грошима. На своїх курсах надаю тільки ексклюзивний матеріал, який ви не прочитаєте ні в одній книзі.
Буду рада, якщо мої знання стануть для вас опорою в цей важкий час.
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/ezoschool/p/327640/

Угорі