"Фейсфітнес для новачків" - це Online курс лекцій, які не займають багато часу і ідеально підходять для тих, хто тільки знайомиться з фейсфітнесом, хоче познайомити з цим прекрасним способом омолодження своїх рідних або подруг або для тих, хто давно не займався і хоче відновити заняття-ідеальний варіант, щоб нагадати як виконувати базові вправи з фейсфітнесу і лімфодренажної гімнастики.
Це заняття в закритому акаунті Instagram, де я в відео форматі показую вправи з методик природного самоомолодження.
У записі вам доступно 8 уроків тривалістю до півгодини.
Програма курсу:
Урок 1. Як виглядати привабливо в очах оточуючих - хто навіть не займаючись виглядає молодо і як повернути це сприйняття.
⠀
урок 2. Вправи на зменшення холки, повороти, нахили голови, ялинка для задньої поверхні шиї, масаж трапеції, самомасаж шиї.
⠀
Урок 3. про набряклість, про те, як тече лімфа, як виглядають набряклі особи, які техніки боряться з набряком, як працюють в цьому напрямку тейпи, практичне застосування тейпов на міжбрівці, для ліфтингу скул, про банки з практичним застосуванням, особливості застосування банок.
⠀
Урок 4
⠀
Сухий лімфодренаж обличчя
Доп вправи на зменшення набряків в зоні повік
Розслаблення міжбрів'я.
⠀
Урок 5 ліфтинг овалу
⠀
Як зміщуються тканини на обличчі
Як формуються брилі, носогубні складки
Що тягне куточки рота вниз
Вправи на овал обличчя:
Зміцнення другого підборіддя
Розслаблення жувальних
Розслаблення м'язів підборіддя
Розслаблення і відновлення обсягу губ
Посмішка сонцю і зміна м'язової пам'яті.
⠀
Урок 6 ліфтинг повік і чола
⠀
Що тягне повіки вниз
Як відучитися хмуритися
Комплекс для ліфтинг повік і чола:
Прочісування голови
Опрацювання і ліфтинг верхніх повік
Ліфтинг скронь і куточків очі
Розслаблення міжбрів'я
Кисневе вправу для чола
Вправа на зняття лицьових масок "гладкий океан".
⠀
Урок 7
⠀
Ліфтинг по тоніку
Як поєднувати вправи і нанесення засобів.
⠀
Урок 8
⠀
Прості у виконанні психологічні практики на виконання бажань.
https://privatelink.de/?http://fedotova.tilda.ws/