про курс
Курс" Скоро в школу " для дітей, які збираються у вересні почати своє навчання в 1 класі. Якщо дитина вже займався підготовкою до школи в онлайн-форматі або в традиційній школі, то цей курс йому теж підходить. Даний курс призначений для адаптації дитини до шкільного навчання. Дитина зможе психологічно підготуватися до школи, зрозуміти і прийняти позицію учня, визначити своє місце в колективі однолітків, знайти контакт з учителем і однокласниками на основі початкового предметного змісту курсів грамоти, математики, навколишнього світу з елементами розвиваючого навчання. Крім того, навчання на цьому курсі дозволить дитині адаптуватися до онлайн-формату, підвищити свою комп'ютерну грамотність. Курс веде педагог розвиваючого навчання, вчитель початкових класів ЕДШ Фоксфорда Олена Тютіна. Вебінари проходять два рази на тиждень і тривають 45 хв, з яких 15 хвилин — спілкування батьків з педагогом, в рамках якого можна задати всі хвилюючі питання з підготовки дитини до школи (як традиційної, так і онлайн).
програма курсу
Курс" Скоро в школу " для дітей, які збираються у вересні почати своє навчання в 1 класі. Якщо дитина вже займався підготовкою до школи в онлайн-форматі або в традиційній школі, то цей курс йому теж підходить. Даний курс призначений для адаптації дитини до шкільного навчання. Дитина зможе психологічно підготуватися до школи, зрозуміти і прийняти позицію учня, визначити своє місце в колективі однолітків, знайти контакт з учителем і однокласниками на основі початкового предметного змісту курсів грамоти, математики, навколишнього світу з елементами розвиваючого навчання. Крім того, навчання на цьому курсі дозволить дитині адаптуватися до онлайн-формату, підвищити свою комп'ютерну грамотність. Курс веде педагог розвиваючого навчання, вчитель початкових класів ЕДШ Фоксфорда Олена Тютіна. Вебінари проходять два рази на тиждень і тривають 45 хв, з яких 15 хвилин — спілкування батьків з педагогом, в рамках якого можна задати всі хвилюючі питання з підготовки дитини до школи (як традиційної, так і онлайн).
програма курсу
- знайомство з учителем, знайомство з майбутніми однокласниками.
Знайомство хлопців з педагогом і один з одним в форматі різноманітних ігор, завдань і дружнього спілкування
Скоро будемо ми учні!- хто що любить? Хто що не любить? Наші улюблені тварини
- Що таке? Хто такий?
- хто що знає? Хто що вміє?
- мої улюблені книги
- ставлення до помилок має бути правильне!
Ставлення дитини і його батьків до помилок — дуже важливий момент в шкільному навчанні. Тому необхідно виховати правильне ставлення до помилок на самому початку навчального шляху. Помилки-це не покарання, а стимул до подальших успіхів.
Хто не помиляється, той нічому не вчиться!- помилка та відношення до помилок
- ніколи не треба поспішати!
- увага і уважність-якості справжнього школяра
- хто чого хоче навчитися в школі?
- старий друг краще нових двох
- Що таке "пастка"?
- Правила ввічливості на уроці онлайн.
Культура спілкування на уроці-ключ до успішної співпраці дитини з педагогом і запорука успішного навчання. У цьому блоці хлопці познайомляться і вивчать кілька правил ввічливого спілкування в чаті, щоб вчитися всім було приємно і комфортно!
Ввічливість і культура мови- ввічливе спілкування в школі Фоксфорд
Проявіть милосердя!
- знайомство з жителями країни Фоксфорд
Всю початкову школу поруч з хлопцями будуть герої Країни Фоксфорд. Тому в даному блоці відбудеться докладне знайомство хлопців з містером Фоксом і його друзями. Хлопці дізнаються, як вчаться і що люблять робити їх ровесники — Єнот Петро, вовк Макс і білка Белла.
Знайомтеся, Фокс!- Знайомтеся, друзі Фокса: єнот Петро, вовк Макс, Білочка Белла
- Як організувати навчальний простір.
Ефективна організація навчального простору-це важлива складова частина успішного навчання. У цьому блоці хлопці познайомляться з основними правилами організації навчального простору і навчаться робити це самостійно- мій робочий стіл
- чого навчають у школі?
- моє здоров'я - моє головне багатство
- мої улюблені професії
- я скоро буду першокласник!
- знайомство з учителем, знайомство з майбутніми однокласниками.
https://privatelink.de/?https://foxford.ru/courses/3578/landing