мені 27 років, з яких 3 роки я посвітив форексу.підсадив мене на нього Мій батько. Так як спочатку не було досвіду, мені допомагали торгувати роботи! Дуже багато роботів перевидал і перепробував за цей час і по зливав відповідно грошей. І букально пів року тому, мені попався цікавий робот, ні де його раніше не зустрічав. Я почав його тестувати, змінювати налаштування, змінювати обсяги. І о диво! Робот почав приносити не малий прибуток, причому ризики мінімальні! Я відбив всі свої витрати і зараз торгую тільки їм. Довго не наважувався його показати світу, були сумніви на рахунок зливу. Але сумніви зникли, коли я заробив 1500$ за місяць, вклавши всього 500!
Підводячи підсумок, як ви зрозуміли, я пропоную вам цього робота з моїми настройками! Не просто робота, а цілий курс! У ньому розповім особливості торгів роботом, ну і звичайно, сам робот з настройками. Все у відео форматі!
у чому відмінності цього робота від інших?
Вам вже не треба буде витрачати купу грошей на тест. Просто забиваєте Мої налаштування і спостерігаєте як зростає прибуток.
Підводячи підсумок, як ви зрозуміли, я пропоную вам цього робота з моїми настройками! Не просто робота, а цілий курс! У ньому розповім особливості торгів роботом, ну і звичайно, сам робот з настройками. Все у відео форматі!
у чому відмінності цього робота від інших?
Вам вже не треба буде витрачати купу грошей на тест. Просто забиваєте Мої налаштування і спостерігаєте як зростає прибуток.