[Freshlife28] Набор массы для новичка (Антон Петряков)для кого цей курс?
Це курс другого рівня складності для тих, хто хоче приступити до побудови свого тіла і набрати м'язову масу. Курс триває 4 тижні, і дає інформацію, якою ви будете користуватися близько року — двох. Зараз важливі зауваження.
- ви не станете після 4х тижнів курсу фітнес моделлю. І після 4х місяців не станете. Ви отримаєте знання, які вам дозволять стати культуристом-бодібілдером, але швидко це не вийде, як би ви не орали. Є речі, які не можна прискорити. Втім, в інтернеті повно пропозицій типу: кубики до літа, стань пляжником за 3 місяці, фітнес моделлю за 4 і містером Олімпія за рік. Сходіть, а коли у вас не вийде - а у вас за такі терміни не вийде - я завжди буду радий вас бачити. Головне не угробте на цьому здоров'я.
- саме тому не рвіться відразу питати — "де моя програма тренувань" і бити копитом. Встигнете - від того, що Ви тиждень будете вивчати теорію і не будете гойдатися — нічого страшного не станеться. Швидше буде тільки користь.
- Систем, методик і теорій росту м'язів — набагато більше, ніж дієт. І на курсі ми розглядаємо тільки ОДНУ систему. Стара школа-набір маси при роботі з базовими вправами і прогресією ваг. Під час проходження курсі я свідомо не зачіпаю новомодні тенденції, зі старих системи Ментцера і взагалі нічого, крім озвученого. Перш за все, тому що надлишок інформації вкрай шкідливий для початківця. Крім цього-я не відповідаю на курсі на питання щодо інших теорій і методів. Повірте, я можу дискутувати на подібні теми, але якщо я почну це робити — в голові у студента буде каша, його постійно буде мотати від однієї теорії до іншої, від одного методу до іншого і результату не буде. Моє завдання-що б ви отримали результат. Це те, заради чого ми працюємо.
- нижче можна клікнути і подивитися що буде в кінці курсу у Вашому Кабінеті.
1я тиждень:
ТЕОРЕТИЧНА Ч1
Тобто ми вивчаємо теоретичну частину без якої всі потуги в залі — це хитання собі чогось.
Розуміння термінів проекту
Визначення поняття «- якість набраної маси», що для цього необхідно.
Типи статури — ектоморф, ендоморф та мезаморф
Живлення. Поняття про баланс, білки, жири та вуглеводи. Що можна їсти на масі та кому.
П'ять етапів терміном рік-два.
Вебінар 1 тижня. Відповіді питання.
Тест першого тижня (необхідно правильно відповісти на запитання тесту)
2-й тиждень:
ТЕОРЕТИЧНА ч2
Енергія для м'язів Шляхи ресинтезу АТФ
Як ростуть наші м'язи? Одна з робітничих теорій м'язового зростання.
Наш прогрес без..зростання м'язів. Як? Перші етапи
Правильний підбір КБЖУ під час тренувань на набір маси.
Відмінність у харчуванні ектоморфу та інших типів
Вебінар 2-го тижня
Тест другого тижня (необхідно правильно відповісти на запитання тесту)
3-й тиждень:
ТЕХНІКА
Запис техніки виконання вправ. Контроль та корекція.
Як поєднувати за часом та складом прийоми їжі та тренінг ?
Тренінг для ектоморфу та інших типів статури.
Детальна програма тренувань
Вебінар 3 тижні
Тест третього тижня (необхідно відповісти на запитання)
4-й тиждень:
ФАКУЛЬТАТИВ
Чи потрібний Вам тренер ? Якщо потрібний, то як його вибрати?
Те, що вам не знадобиться найближчим часом. (Суперсети, статодинаміка ітп ітд)
Спортивне харчування —, що потрібно, для чого і без чого можна обійтися.
Відповіді на основні питання щодо курсу. Резервний динамічний урок.
Вебінар четвертого тижня (відповіді на ваші запитання)
що вас чекає ?
- Уроки і домашні завдання в кінці згідно з навчальним планом (див вище). Мої коментарі щодо домашніх завдань
- можливість необмежено задавати мені питання по темі курсу в системі тікетів всередині школи. Це найважливіша частина курсу.
- навчальні відео ролики, підібрані до курсу. Обов'язкові та факультативні
- Тест на засвоєння матеріалу
- індивідуальний контроль техніки виконання вправ.
- фінальний вебінар з відповідями на питання реалтайм.
- Вік від 18 років
- відсутність медичних протипоказань до заняття з обтяженнями і кардіо навантажень.
- суворе дотримання рекомендацій лікаря при захворюваннях, які не скасовують силовий тренінг.
- повна відмова від алкоголю (курити можна, якщо курите)
- відсутність вагітності.
- знання арифметики в рамках шкільної програми до 4го класу середньої школи (додавання,віднімання, множення, ділення).
http://freshlife28.ru/obuchayushhij-kursi/kurs-3-nabor-massy-dlya-novichka/
Останнє редагування модератором: